2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امکان‌بارداری هست؟؟

تو عقدی و رابطه کامل بوده ؟؟؟ درک‌نمیکنم واقعا اینایی ک واس ۱ ساعت خوشی بعدش این همه استرس میکشن . ی بیبی چک بگیر بزن . اگ‌مثبت نشد ک ب زودی پریود میشی اگرم شد ک دیگ باید ی فکر اساسی بکنی

تو عقدی و رابطه کامل بوده ؟؟؟ درک‌نمیکنم واقعا اینایی ک واس ۱ ساعت خوشی بعدش این همه استرس میکشن . ی ...

نه رابطه کامل نبود 

احتمال میده شاید حدسی ریخته باشه ی قطره یا کمتر

۵ مرداد موعدمه الان بزنم نشون میده؟؟؟

😐😐 شما هنوز ۲ هفته دیگ وقت داری چرا استرس پریود نشدن داری ؟؟؟ خب بشیک فک کن وقتی هنوز ۲ هفته دیگ مونده چرا باید الان پریود شی ؟ صبر کن تا اون موقع اگر نشدی ی بیبی بزن . خیلیا بعد خوردن اورژانسی هورموناشون بهم میریزه ممکنه حتی تا ۲ ماه مریض نشن

نه رابطه کامل نبود احتمال میده شاید حدسی ریخته باشه ی قطره یا کمتر

باردار شدن به همین راحتی ها هم نیست .ولی تو با این قرص اورژانسی خودتو و رحمتو داغون میکنی

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
😐😐 شما هنوز ۲ هفته دیگ وقت داری چرا استرس پریود نشدن داری ؟؟؟ خب بشیک فک کن وقتی هنوز ۲ هفته دیگ م ...

خونده بودم بعد خوردن اورژانسی یک الی دوهفته دیگ‌پریودی پیش میاد یا کمتر 

استرس گرفتم ک چرا نشدم 

اگ عقب افتاد ک اشکالی نداره ب بخاطر خوردن قرصه دیگه ؟؟

من تو دوران عقد همش استرس داشتم که نکنه باردار بشم تو کل دوران عقد دوبارم اورژانسی خوردم .ولی وقتی رفتم سرخونه خودم سه ماه بعد تازه باردار شدم 

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
باردار شدن به همین راحتی ها هم نیست .ولی تو با این قرص اورژانسی خودتو و رحمتو داغون میکنی

اولین بارم بود میخوردم 

دوتاشو یک ربع بعد رابطه 

دوتا دیگشو بعد ۱۲ ساعت خوردم

ترسیدم ک بارداری رخ بده