2777
2789
عنوان

کوبیدن سر ب زمین بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 22 پست

دختر منم اینجوری میکرد خدا رو شکر از سرش افتاده الان دو سالشه راهش فقط بی توجه بودنه وگرنه بگی نکن یا جلوش رو بگیری بدتر میکنن

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی این کارو میکنم...کاشکی ترکش بشه

میشه 

همه شون توی بک دوره ی خاص کارهای خاصی رو انجام میدن 

گاهی فضا رو ترک کن فوری اگر آسیبی ک میزنه حدی نیست .مثلا برو ب کارت برس و از جلوی چشمش دور شو

بی توجهی کن نبینش 

زودتر از سرش میفته 

اصصلا نمیگم نکن بغلش میکنم نوازشش میکنم بهش عروسک میدم میبرمش کنار پنجره حواسشو پرت میکنم ولی ترک نک ...

مطمئن باش ترک میکنه

فقط به هیچ وجه داد نزن. بهش نگو نکن. یهو شروع کن اهنگ بخون بغلش کن بوسش کن. شاید کمبود محبت داره شما محبت میکنی اما کمه . البته شاید

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
مطمئن باش ترک میکنهفقط به هیچ وجه داد نزن. بهش نگو نکن. یهو شروع کن اهنگ بخون بغلش کن بوسش کن. شاید ...

بخدا من توی این بچه ذووووب شدم...گاهی حس میکنم از توجه زیادیه...سریع بغلش میکنم میبوسمش میچسبونمش ب خودم باش حرف میزنم بهش 

بخدا من توی این بچه ذووووب شدم...گاهی حس میکنم از توجه زیادیه...سریع بغلش میکنم میبوسمش میچسبونمش ب ...

مثلا بچه من میخوره زمین میزنه زیر گریه من سریع میبرم صورتشو با اب میشورم تا یادش بره

اگه خیلی غیرقابل کنترله و نگرانی ببرش دکتر معاینه کنه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸