سلام دوستان پسر من ۱۶ ماهشه لج که میکنه سرشو میکوبه به زمین یا به دیوار یا اگه تو بغل باشه میکوبه به سر من...بهداشت گفت واسه جلب توجهه، منتها موندم چکارش کنم که نکنه😥شما راهکاری تجربه ای دارین؟
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چ جالب پسر من تازه یک سالش شده مثل بچه شما میکنه. . . من اینجور وقتا شروع میکنم دست دست میگم. یا سریع با گوشیم فیلم پخش میکنم براش ب هیچ وجه هم بهش نگو نکن .
برادر کوچیک من انقدز محکم سرشو میکوبید زمین که میگفتیم الان میشکنه
ولی وقتی بی محلی کردیم خودش کم کم ترک کرد
تقریبا تو این سن اکثر بچها این کارو انجام میدن
زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.
حرف بزن باهاش ،بخندونش ادا دربیار یا از زبون اسباب بازیاش باهاش حرف بزن بعد مدتی ترکش میکنه
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
پسرمن اینکارو میکرد الان دیکه کلا ترک کرده یکی بخاطر جلب توجه و لجبازی تو این سن و طبیعی.. سعی کن نکاش نکن خودش آروم میشه وقتی میخواد این کارو کنه یه بالشت بزار زیر سرش. ترک میشه
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
هواسشو پرت کن سریع. بگو عه مورچه رو ببین رو دستت داره راع میره. یا بگو بابا اومد بیا از پنجره نگاه کنیم. یا به هرچی علاقه داره توجهشو جلب کن. اصلا هیجان زده نشو نگو وای نکن درد میگیره و فلان و داد و بیداد نکن. با آرامش تمام. یه مرحلست که میگذره