2777
2789
عنوان

کاش بودی عزیزمادر😔

198 بازدید | 8 پست

اگر امیرحسینم بود الان هشت ماهه بود میبردمش شیرخوارگان ولی الان فقط حسرتش باهامه 😔😔😔

نمیدونم از غم کدومتون بنالم عزیزای مادر

میشه توی این شبها دعام‌کنید میخوام برم آی وی اف 

دعا کنید‌ محرم سال دیگه مامان باشم 🥀🥀داغونم 

ولی من بعد شما ها دیگه زندگی نکردم🥀

انشاالله خدا بهت بچه سالم بده💔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من داغون ترم.من پنج ماه پیش دخترکم رو به خاطر مشکل سندروم مجبور شدم سقط کنم.دوباره ماه قبل باردار شدم و خیلی امید داشتم ولی اینم خارج از رحمی بود و مجبور شدم ۸ روز بیمارستان بستری باشم.هنوزم درگیرم

من که خیلی دلگیرم و اصلا دعا دیگه نمیتونم بکنم

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
من داغون ترم.من پنج ماه پیش دخترکم رو به خاطر مشکل سندروم مجبور شدم سقط کنم.دوباره ماه قبل باردار شد ...

من سه تا سقط داشتم هنوزهم باهاشون کنار نیومدم داغ سه تاشون روی دلمه ولی دکترم‌گفت برو خدا رو شکر کن سقط شدن بچه ناسالم دردش از بچه نداشتن بدتره چون‌من مشکلات کروموزومی دارم باید ای وی اف بشم

من سه تا سقط داشتم هنوزهم باهاشون کنار نیومدم داغ سه تاشون روی دلمه ولی دکترم‌گفت برو خدا رو شکر کن ...

از کجا فهمیدی مشکل کروموزومی داشتی.بچه اول منم مشکل سندروم پاتایو داشت.تریزومی ۱۳

این یکی هم که خارج از رحمی بود.تازه شنبه از بیمارستان مرخص شدم.هنوز بتا صفر نشده و باید آزمایش بدم 

از کجا فهمیدی مشکل کروموزومی داشتی.بچه اول منم مشکل سندروم پاتایو داشت.تریزومی ۱۳این یکی هم که خارج ...

آزمایش کاریو تایپ دادم

بچه ی آخرم رو هم دادم آزمایشگاه اصلا معلوم نبود جنسیتش چیه هم کروموزوم xxداشت هم xyکلا دکترا میگفتن مفهومی نداره ولی کاریوتایپ خودم و همسرم که بردیم همسرم نرمال بود ولی من رابرتسونین ۱۳ و۱۴ داشتم کروموزوم ۱۰ هم یه مشکلی داشت گفت برو آی وی اف یا هم طبیعی باردار شو تا از پرز های جفت آزمایش بگیریم من دیگه جون سقط رو ندارم🥺یه ۴ ماهه یه ۵ ماهه یه دوماهه که ایست قلبی کرده بود دوتای اولی هم کیسه آبم‌ پاره شدن

آزمایش کاریو تایپ دادمبچه ی آخرم رو هم دادم آزمایشگاه اصلا معلوم نبود جنسیتش چیه هم کروموزوم xxداشت ...

درکت میکنم.خیلی سخته.من هنوز که هنوزه یادم نمیره که چقدر برام سخت بود وقتی مجبور بودم دخترم رو به خاطر مشکلش از بین ببرم.منم ۱۹ هفته سقط کردم

درکت میکنم.خیلی سخته.من هنوز که هنوزه یادم نمیره که چقدر برام سخت بود وقتی مجبور بودم دخترم رو به خا ...

نگران‌نباش گلم توی این شبها برای همه دعا‌کن تا خودت حاجت روا بشی امام حسین روی کسی رو زمین‌نمیندازه