2777
2789

مدت طولانی بود نینی سایت نممیومدم یه چند روزی هست باز اعتیاد پیدا کردم برگشتم، تو یه سری تاپیکا با ی سری بچه ها ک تو بیو سنشون زده بودن همشونم بچه مدرسه ای برخوردم بلانسبت همه ینی جمع نمیبندما، ی سریاشون چقد بی ادبانه و گستاخانه حرف میزنن☹️ینی بچه های آینده منم اینجوری قراره باشن؟ خیلی عصبی میشه ادم واقعن اعصاب آهنی میخاد

اکثرا نوجوونن و اقتضای سنشونه

شما خوب بچتو تربیت کنی مشکلی پیش نمیاد.

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
اکثرا نوجوونن و اقتضای سنشونهشما خوب بچتو تربیت کنی مشکلی پیش نمیاد.

من فکر میکنم نسل جدید این مدلی هستن کلا پرخاشگرن فک میکنن اگه با حوصله و‌مهربونی جواب بدن اسمش اسکول بودنه، دائم درحال تیکه انداختن و بی ادبانه حرف زدن هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.