2777
2789

راننده سرویس خونوادش خواهرش برادرش کلا در اختیارشونه

ولی کوچک ترین کاری برای  خانوادم بخواد انجام بده انقد زورش میاد با اکراه

خیلی ناراحتم

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط خیرش ب خانوادش میره

انگار خودش زن و بچه نداره

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بی خیال منتکش شوهرت باشی واسه این چیزا اونم آروم‌میگیره گارد نگیر دعوا راه ننداز زندگیت رو برای دیگران تلخ نکن، شوهر تو مسئولیت تو ب گردنش و ن بقیه خانواده ات انتظارت بیجاست توقعت رو بیار پایین اگر ‌کاری برای دیگران میکنی یا محبتی بدون توقع باشه

چون معتقدن باید برای خانوادشون سنگ تموم بزارنتوقع ازش نداشته باش . اینجوری راحت تری شوهر من خونه باب ...

ناراحت نمیشین انقدر فرق میزارن؟

والله باورت میشه من در حق خونوادم فک کنم بد میکنم بیشتر درگیر شوهر و بچمم تازع مامانم میاد کارامو میکنم

ناراحت نمیشین انقدر فرق میزارن؟

اوایل ناراحت میشدم 

الان برام مهم نیست

نمیتونم که بزور بهش بگم ب ما هم محبت کن و خدمت رسانی کن

چون منت میزاره و غر میزنه. ترجیح میدم اصلا کاری نکنه برامون