2777
2789
عنوان

اوتیسم کودک

288 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من دوقلو دارم نزدیکای ۱سالشونه

یکی از بچه هام عاشق لباسشویه یعنی تا روشنه پیش لباسشوی داره نگاه میکنه بهش،یه چیزی میگیره دستش مثلا سیم شارژ،سیم سشوار یا اسباب بازی هاش همش تکون میده

نگاه چشمیش خوبه مستقیم نگاه میکنه با داداشش هم هرازگاهی بازی میکنن یا سر یه چیزی دعوا میکنن،باهاش دالی بازی میکنم دوست داره میخنده،با خودم و شوهرم و خانوادم خوبه یعنی میره بغلشون اما با دیگران نه خیلی مثلا مادرشوهرم یا بقیه را ببینه بغلشون نمیره غریبی میکنه براشون نمیخنده و….اما اون یکی قلم بغل همه میره باهمه میخنده 

اما حرف وکلمه ی انچنانی نمیزنن جفتشون ماما و بابا فقط میگن به زبون خودشون میگن

کار خاصی دیگه نمیکنن بای بای،دست دست کنن اینکارا را نمیکنن

من نگران اون یکی پسرمم که عاشق چرخش لباسشوییه و هی تکون میده اسباب بازیاش رو یعنی علائم اوتیسمه؟ممکنه دراینده بیشتر علائم نشون بده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم اینجوری بود 3 سالگی خوب شد و رفتاراش کلا عوض شد

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

دختر منم عاشق لباسشویی بود😅

الان ده سالشه ماشالله باهوش با آی ‌کیوی بالا،نه عزیرم نگران نباش

پسرم یازده ماهشه عاشق سیم شارژره

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐

سالمن هیچی شون نیست محض احتیاط دکتر ببر ولی خوبن

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
الکی بهش برچسب نزنباهاشون ‌‌کار کن ارتباط چشمی داره؟؟آدم ها با هم متفاوت هستند مگه همه آدم بزرگ ها خ ...

بله عزیزم باهاش صحبت میکنم نگاه میکنه

اما خوب با غریبه ها یکیشون خیلی صمیمی نمیشه

اما خوب الان نزدیک یکسالشونه کلا کار خاصی نمیکنن چهاردست وپا میرن به همه جاهم بلندمیشن وایمیسن اما کارای دیگه نمیکنن مثل بای بای دست دست کردن و این چیزا

دختر منم عاشق لباسشویی بود😅الان ده سالشه ماشالله باهوش با آی ‌کیوی بالا،نه عزیرم نگران نباشپسرم یاز ...

جدی عزیزم؟یعنی لباسشویی روشن میشد میرفت طرفش؟

پسرم تا روشن میشه میره پیشش میشینه یا بهش وایمیسه تا تموم بشه

ن ربطی نداره اوتسیم نمیذارن کسی بهشون دست بزنه

یعنی چجوری؟مثلا بوسه بزنیم بهش هم نمیزارن؟پسرمن بغلم میاد بوسش میکنم نوازشش میکنم لباس اینا عوض مبکنم خوبه اما شیطنت داره همش میخاد فرار کنه از دستم بره

مای بی بی هم بخام بکنم باید دنبالش بزارم تا وایسه انجام بدم

2810