2777
2789

بچه ها من مداوم حدودا ۴سال باید قرص ضدبارداری بخورم میگن باعث بازشدن اشتها و چاقی میشه چیکار کنم باعث چاقی نشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من بخاطر کیست از سال ۹۴ تا پارسال قرص ضدبارداری استفاده کردم اونم مداوم چاق اصلا نشدم 😂😐یکسال نخوردم دوباره باید الان بخرم و شروع کنم بخوردن

شما باید قرص خوب بخری 

ن ال دی و اینا 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
دکتر زنان گفت

عزیزم همه چاق نمیشن بخودت تلقین نکن

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
من بخاطر بیماریم‌میخورمپس چرا دارم اب میرم

منی ک‌همه گفتن الان چاق میشی ولی هیچ تاثیری روم نداشت 😂

عزیزم من بخاطر کیست از سال ۹۴ تا پارسال قرص ضدبارداری استفاده کردم اونم مداوم چاق اصلا نشدم 😂😐یکسا ...

چه قرصی مصرف کردین دکتر زنان که رفتم گفت جز قرص های دیگه جز ال دی و فکر میکنم دسپیرون قرص های دیگه برای جلوگیری از بارداری ضعیفن

چه قرصی مصرف کردین دکتر زنان که رفتم گفت جز قرص های دیگه جز ال دی و فکر میکنم دسپیرون قرص های دیگه ب ...

الان شما باید چ قرصی استفاده کنین ؟

دزوسپتیو قرص ضدبارداری قوی هست

والا منکه ندیدم چاق بشم هروقتم رفتم برای چکاب خودم وزن کردم بهم‌میخندیدن ک چرا وزنم یالا نمیره