2777
2789

آقاهه که مصاحبه می‌کرد دکترای روانشناسی رو داشت

گفت اگه تو و همکارت رو بزارن بگن فلان کار رو با هم انجام بدین.شما نصف کار رو انجام دادی ولی میبینی همکارت داره از زیرکار درمیره و کم کاری میکنه

واکنشت چیه؟

گفتم اون لحظه کار اون رو هم بی سر و صدا انجام میدم ولی بعد حتما به مسئول مربوطه اطلاع میدم

به نظرتون بد گفتم؟

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

به نظرم خوب نگفتید

من بودم میگفتم باهاش اروم گفتگو میکنم ببینم مشکل از کجاست که کارش انجام نمیده اگه میتونستم کمکمش کنم کمک میکنم بعد اگه دیدم وظیفش انجام نمیده به مسئول اطلاع میدادم

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله بهتر بود میگفتی اول ازش میخوام که انجامش بده بعد دلایلش رو ممیشنوم و بازم تذکر میدم اگه انجام نداد انجامش میدم و اگر باز هم تکرار کرد به مسئول اطلاع میدم 

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

بله بهتر بود میگفتی اول ازش میخوام که انجامش بده بعد دلایلش رو ممیشنوم و بازم تذکر میدم اگه انجام ند ...

وای🥲

یعنی ممکنه دیگه باهام تماس نگیرن😭

اه گند زدم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
نه بابا فقط به همین یه سوال بسنده نمیکنن

خدا کنه

واقعا به کار نیاز دارم.کار خاصی هم نمیخوام حتی شده قفسه چینی یا تمیزکاری هم باشه اوکی هستم.فقط میخوام یه درآمد داشته باشم

سه‌شنبه مصاحبه داشتم از اون روز همش تلفن زنگ میخوره هی میگم انگار از مجموعه زنگ زدن😭از فکرش بیرون نمیام

اینقدر از این جور سوالا بدم میاد،آدم تو حرف هول میشه ی چی میگه ولی تو عمل شاید ی طور دیگه عمل کنه

اصلا معلوم نیست معیارشون چیه و باید این سوالا رو چطور جواب داد

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
اینقدر از این جور سوالا بدم میاد،آدم تو حرف هول میشه ی چی میگه ولی تو عمل شاید ی طور دیگه عمل کنهاصل ...

دقیقا 

من میخواستم کار چیدمان قفسه هایپر مارکت رو انجام بدم

به عبارتی حمالی محسوب میشه.حاضرم هرکاری کنم ولی یه درآمد حلال داشته باشم

ده ساله زندگی نکردم.شوهرم هیچوقت بهم پول توجیبی نداد و نمیده

بچه هام حسرت چیزای ساده رو دارن

حتی به جدایی هم فکر کردم

ولی بخاطر بچه هام موندم 

گفتم برم سرکار خودم درآمد داشته باشم ایندفعه اینا نمیزارن

الان دارم با اشک اینا رو مینویسم.کلی نذر کردم که ببرنم سرکار

توروخدا برام دعا کن 

دقیقا من میخواستم کار چیدمان قفسه هایپر مارکت رو انجام بدمبه عبارتی حمالی محسوب میشه.حاضرم هرکاری کن ...

عزیزم ان شالله که این کار برات جور بشه 

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
خدا کنهواقعا به کار نیاز دارم.کار خاصی هم نمیخوام حتی شده قفسه چینی یا تمیزکاری هم باشه اوکی هستم.فق ...

عزیزم خب بازمم تو دیوار و ای استخدام شهرتون بگرد کار پیدا میشه

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

عزیزم خب بازمم تو دیوار و ای استخدام شهرتون بگرد کار پیدا میشه

میگردم ولی این هایپرمارکت خیلی بزرگه.از خانما کار باربری و اینا نمیخواد.یه جورایی هوای خانما رو داره و باربری و کارای سنگین رو به عهده آقایون میزاره

ولی دو سه جا دیگه رفتم میگن باربری هم باید کمک کنی

خودمم کمرم درد میکنه

نمیخوام سر سال نشده از درد کمر و اینا کار رو بزارم کنار