2777
2789

درسش چطوره؟ سخته؟ 

ارزش داره با نمره ۱۸ تطبیقش بدم ؟ (البته نمره ۱۸ برا من کمه ولی چون شنیدم درس سختیه میخوام از خیرش بگذرم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماکه استادمون یه جزوه ۲۰ صفحه ای داد همونو خوندیم امتحانشم راحت بود من۲۰ شدم نمرات خیلی پایین هم داشتیم

بستگی به استادت داره البته زیادم درس راحتی نیست همون جزوه هم برامن خوندنش عذاب آور بود ولی من حفظیاتم خوبه من بودم تطبیق میدادم راحت بشم

من توی دوران کارشناسی داشتم و استادش هم بسیار سختگیر بود.مطالب و تیترها بسیار شبیه بودن و خیلی هم زمان برد اون کتابی که به ما معرفی کرده بودن برای مطالعه‌..حجمش زیاد بود.استادمون هم  در مقابل ناله های ما میگفت سختتون بود دانشگاه دولتی نمیومدید..نمیدونم منبع شما چیه و استادتون چطور ادمیه و چه دانشگاهی هستید،اما من بعد از ۳روز مطالعه با اینکه در طول ترم هم خونده بودم با بدبختی۱۷گرفتم

قاشق نشسته
برا من خیلی سخت بود خوندنشو تو کلاسمون هم ۱۸ نمره خیلی خوبی بود برا این درسولی اگه حفظیاتت خوبه شاید ...

حفظیاتو اگه بخوام حفظ کنم اره میتونم ولی در کل از حفظیات بدم میاد