2777
2789

ما قبلا خیلی خیلی رابطمون خوب بودجنسی خیلی زیاد. من انگار بچه بودم براش . خودمو لوس میکردم . شبا کنار هم . آعوش هم . بعد بچه اوایل به بچه حتی حسودی کردم که چرا رابطمون رو خراب کرد . الان دو سال و نیم هست عاشق بچه مون هستم . همسرم هم همینطور . ولی رابطمون خیلی سرد شد. دیگه از لحاط جنسی خیلی کم چون واقعا انرژی نداریم . همسرم ترجیح میده بخوابه تا رابطه . صبح تا شب هم درگیر بچه و کارهاش . انگار همون آدم نیستیم . قبلا من قهر میکردم میرفتم جامو تو پذیرایی پهن میکردم که همسرم بیاد دنبالم . الان انگار نه انگار. حتی حوصله ی قهر هم ندارم چه برسه خودمو لوس کنم . نمیدونم کیا مثل من شدن بعد بچه 

منم دقیقا مثه شمام شب که بشه میگم فقط بخابم دخترمم ۷ سالشه .حوصله این جینگولک بازی ها رو دیگه ندارم شوهرمم میگه مثه پیرزن ها بی احساس شدی با اینکه ۲۷ سالمه

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعیه ولی الانم میتونین بهم نزدیک بشین گاهی وقتا مثلا تعطیلات بودنی بچه رو خسته کنین بخوابه شما تنها باشیت باهم یا بچه رو جایی بذارین چن ساعت باهم تفریح کنین وقت بگدرونین این کارا بیشتر شروعش با زنهاس چوت مردل بیرونن مشغلهی شغلی و گرونی و استرس بهشون فشار میاره حواسشون نمیشه ولی اگه شما با ی پیامک بهش عشق بدی اونم سعی میکنه از خجالتت دربیاد برای ما ک با وجود سه تا بچه اینجوریه.

منم دقیقا مثه شمام شب که بشه میگم فقط بخابم دخترمم ۷ سالشه .حوصله این جینگولک بازی ها رو دیگه ندارم ...

منم . واقعا خیلی بد شده ‌ دیگه برام مهم نیست شوهرم بهم توجه کنه یا نکنه

طبیعیه ولی الانم میتونین بهم نزدیک بشین گاهی وقتا مثلا تعطیلات بودنی بچه رو خسته کنین بخوابه شما تنه ...

نمیدونم اوایل بعد بچه خیلی خواستم گرم شیم الان دیگه مهم نیست . 

من دیدم خیلی داره تاثیر بدی میذاره رو رابطه مون به همین خاطر اتاق پسرم رو زود جدا کردم. ده ماهگی اتاقشو جدا کردم. الان دو سال و نیمشه تقریبا و روابط من و همسرم نسبتا عادی شده. البته طبیعیه که محدودیت هایی هست. مثلا بعضی شبا بچه هی بیدار میشه. یا اینکه باید رعایت کنیم سر و صدایی نباشه و اینجور چیزا

نمیدونم اوایل بعد بچه خیلی خواستم گرم شیم الان دیگه مهم نیست .

ن اینش اشتباهه چون مردا فقط فقط بنده ی محبتن و کلا مردی ک دیر ب دیر رابطه داره کم محل میشه عصبی میشه

برای خوشی و آرامش خودت و بچت باید محبت کنی

میگن زن تا نزاییده دلبر است وقتی ک زایید مادر است 

من خودم واقعا بعضی شبا اصلا حال حرف زدن ندارم ولی وقتی میبینم اوضاع داره خراب میشه قهوه میخورم بچه هارو میخوابونم میرم پیشش هفته ای ی شب واقعا ضروریه برای استحکام زندگی 

صرفا ن فقط رابطه ی جنسی ولی همون توجه بغل یا حتی ی جوک ی پیامک توبری اونم میاد انرژی میگیری

بچه های خواهر من کمتر از یکسالگی خونه ما میموندن

شیر خشکی بودن و راحت بودیم

بذار خونه مادرشوهرت

خونه خواهرت یا خواهر شوهرت 

در لفافه هم مشکل رو بهشون بگو. در مقابل اگه اونها هم بچه دارن تو هفته ای یک شب نگه دار.

اینجور کمک کردن ها دعای خیر پشتش هست چون زندگی ها رو نجات میده. زندگی خواهرم داشت بهم می‌خورد.

شوهر خواهر منم همش به خواهرم سرکوفت میزد که نیاز داره و خواهرم نمیتونست. دیگه بچه رو هفته ای یک شب نگه میداریم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

اتفاقا الان که سنش کم هست به خونه خاله و عمه و مادربزرگ عادت بده

اگرنه بعدا هرچی بزرگتر بشه وابسته تر میشه 

اونجا هم بهش از نظر غذا میرسن هم پوشک هم بازی هم بچه ات مستقل میشه

من مثل خواهرت دارم راهنمایی میکنم.

فکر نکن مردها تا ابد کوتاه میان و درک میکنن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***