2777
2789

ومن پیش دکتر راستین مفرد عمل کردم خیلی خیلی راضی هستم ،هیچگونه نارضایتی هم اصلا در بیماراشون ندیدم ، فوق العاده دکتر کاربلد و حرفه ای و با اخلاق هستن ، با یه تیم فوق العاده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عشقم من حضوری نرفتم غیر حضوری مشاوره انجام دادم قرار پنجشنبه ساعت دو عمل بشم جمعه میام میگم چطور ...

سلام ببخشید درباره دکتر مفرد ازتون سوال داشتم میشه درخواستمو قبول کنید ممنون میشم

خیلی خوب بود عزیزم من نه کبود شدم نه دردی داشتم بینیم ههم استخونی با پایین افتاده بود پوستش هم نازک ...

سلام عزیزم، میخواستم بدونم دکتر بعد از عمل کورتون یا اناهیل تجویز میکنن ؟

عزیزم منم خیلی تحقیق کردم همه گفتن ک خوبه من از شهرستان میخوام برم پیشش میشه درخواست بدم خصوصی چندتا ...

تو خیلی داری مشکوک پیام میزاری 

دروغ نگو 

شرافت داشته باش

من پبش دکتر عمل کردم 

فعلا ایشون تازه کاره 

بیشتر تحقیق کنید بخدا من خیلی پشیمونم 

تنفسم مشکل نداره ولی اصلا گول ظاهر پیج رو نخورید

خیلی حرفاشون ضدو نقیضه هر دفعه تو هر ویزیت حرفاشون رو عوض میکنن  اصلا واسشون مهم نیست چه بلایی بعد سرت میاد 

واسه سوراخای بینیم رفتم پیششون گفتن من عادت دارم بینی ات چون گوشتی یوده  یه سال بعد از عمل دوباره میبرم اتاق عمل و سو اخا رو قرینه میکنم در صورتی که بینی من اصلا گوشتی نبود 

در کل  با حرفای قشنگ گول نخورید

دوستانی که با دکتر راستین محمدی مفرد عمل کردن، ایشون بعد از عمل کورتون یا اناهیل تجویز میکنن؟

بله کورتون رو برعکس همه ی پزشکا که یه ماه بعد از عمل تجویز میکنن ایشون بعد از برداشتن اسپلنت میگن شروع به خوردن کنید 

به جای آناهیل هم به قرص دیگه تجویز میکنن