2777
2789
منم میخوام پیشش عمل کنم بنظرت خوبه🥲

به نظر ک خوبه من آخر رفتم از یکی که پیشش عمل کرده بود پرسیدم خیالمو راحت کرد کارش خیلی خوبه برا یازدهم نوبت دارم برام دعا کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر ک خوبه من آخر رفتم از یکی که پیشش عمل کرده بود پرسیدم خیالمو راحت کرد کارش خیلی خوبه برا یازد ...

عزیزم منم خیلی تحقیق کردم همه گفتن ک خوبه من از شهرستان میخوام برم پیشش میشه درخواست بدم خصوصی چندتا سوال ازت بپرسم

عزیزم منم خیلی تحقیق کردم همه گفتن ک خوبه من از شهرستان میخوام برم پیشش میشه درخواست بدم خصوصی چندتا ...

اره عزیزم ولی من بلد نیستم با این سایت کار کنم تازه اومدم یه پیام بده آیدی بدم تو اینستا 

سلام دوستان خواهشا بعد عمل تجربتون را در اختیار بنده هم بزارید منم برای شهریور وقت عمل گرفتم.شما حضو ...

نه عشقم من حضوری نرفتم غیر حضوری مشاوره انجام دادم قرار پنجشنبه ساعت دو عمل بشم جمعه میام میگم چطور بود 

سلام دوستان خواهشا بعد عمل تجربتون را در اختیار بنده هم بزارید منم برای شهریور وقت عمل گرفتم.شما حضو ...

خیلی خوب بود عزیزم من نه کبود شدم نه دردی داشتم بینیم ههم استخونی با پایین افتاده بود پوستش هم نازک بود پانسمان و که عوض میکنم خیلی خوب بخیه زدن خونرزیه اونم کمه دردشم انگاری پا خواب می‌ره گز گز میشه اونجوریه ولی خیلی کم همونم برای عمل حتما برو از این بالشت گردا بگیر راحت باشی برا خواب یه کمپرس یخ عینک میدن ولی دوتا بگیر که یکی رفت تو یخچال یکی دیگه داشته باشی 

خیلی خوب بود عزیزم من نه کبود شدم نه دردی داشتم بینیم ههم استخونی با پایین افتاده بود پوستش هم نازک ...

سلام عزیزم خوبی منم امروز با آقای دکتر حضوری مشاوره شدم وقت عمل گرفتم فقط خیلی استرس دارم شما از عملتون راضی بودید؟ دکتر برای شما فقط آزمایش نوشته بودن یا سی تی اسکن هم انجام دادید؟

سلام عزیزم خوبی منم امروز با آقای دکتر حضوری مشاوره شدم وقت عمل گرفتم فقط خیلی استرس دارم شما از عمل ...

تا اینجا که خیلی راضی بودم درد اینا نداشتم اصلا خونریزی و کبودی هم همینطور برای من آزمایش نوشتن ۱۷تا دونه آزمایش بود که حدود ۱۱۰۰هزینه اش شد 

تا اینجا که خیلی راضی بودم درد اینا نداشتم اصلا خونریزی و کبودی هم همینطور برای من آزمایش نوشتن ۱۷تا ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی که جوابمو دادی میشه بعد اینکه گچتو برداشتی همینجا پیام بدی که از فرم بینیت راضی هستی یا نه چون من آخر این ماه وقت عمل دارم و به شدت استرس دارم

اره عشقم من خیلی راضی بودم اصلا کبود نشدم دردم ندارم

اع خیلیم عالی میگم من یه چندتا سوال داشتم چون از شهرستان میام برای مهر نوبت گرفتم و غیرحضوری مشاوره شدم.اینکه چه بیمارستانی عمل میکنن و اینکه چه ساعتی باید بیمارستان باشیم و اینا میشه همه چیو بهم بگی چون تنها هم میام خیلی استرس دارم🥲