یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام دوستان خواهشا بعد عمل تجربتون را در اختیار بنده هم بزارید منم برای شهریور وقت عمل گرفتم.شما حضو ...
خیلی خوب بود عزیزم من نه کبود شدم نه دردی داشتم بینیم ههم استخونی با پایین افتاده بود پوستش هم نازک بود پانسمان و که عوض میکنم خیلی خوب بخیه زدن خونرزیه اونم کمه دردشم انگاری پا خواب میره گز گز میشه اونجوریه ولی خیلی کم همونم برای عمل حتما برو از این بالشت گردا بگیر راحت باشی برا خواب یه کمپرس یخ عینک میدن ولی دوتا بگیر که یکی رفت تو یخچال یکی دیگه داشته باشی
خیلی خوب بود عزیزم من نه کبود شدم نه دردی داشتم بینیم ههم استخونی با پایین افتاده بود پوستش هم نازک ...
سلام عزیزم خوبی منم امروز با آقای دکتر حضوری مشاوره شدم وقت عمل گرفتم فقط خیلی استرس دارم شما از عملتون راضی بودید؟ دکتر برای شما فقط آزمایش نوشته بودن یا سی تی اسکن هم انجام دادید؟
تا اینجا که خیلی راضی بودم درد اینا نداشتم اصلا خونریزی و کبودی هم همینطور برای من آزمایش نوشتن ۱۷تا ...
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی که جوابمو دادی میشه بعد اینکه گچتو برداشتی همینجا پیام بدی که از فرم بینیت راضی هستی یا نه چون من آخر این ماه وقت عمل دارم و به شدت استرس دارم
اع خیلیم عالی میگم من یه چندتا سوال داشتم چون از شهرستان میام برای مهر نوبت گرفتم و غیرحضوری مشاوره شدم.اینکه چه بیمارستانی عمل میکنن و اینکه چه ساعتی باید بیمارستان باشیم و اینا میشه همه چیو بهم بگی چون تنها هم میام خیلی استرس دارم🥲