2777
2789

خانما کسی تجربه داره

بچه ام 6 ماهشه هر وقت بهش غذا میدم صداش خروسکی میشه چند روز ندم تا خوب بشه دوباره شروع میکنم به دادن صداش خروسکی میشه نمیدونم چشه خیلی ناراحتم

دکتر هم می برمش ولی فکر و خیال داغونم کرده

رفلاکس پنهان داره احتمالا. البته من خودم حساسیت دارم صدام میگیره

رفلاکس که داره ولی همش با خوردن غذا اینطوری میشه مثلا فرنی دادم با پوره سیب موز هم دادم فقط همینا بلافاصله خروسکی میشه 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفلاکس که داره ولی همش با خوردن غذا اینطوری میشه مثلا فرنی دادم با پوره سیب موز هم دادم فقط همینا بل ...

چقدر زود به بچه ۶ماهه میوه دادید. معده بچه رو بهم میریزید. رفلاکسش شدید شده حتما. میوه رو حداقل بالای ۹ماه بدید. میوه رو قطع کنید ببینید بهتر میشه. یا حساسیت داره یا رفلاکسش هست. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
چقدر زود به بچه ۶ماهه میوه دادید. معده بچه رو بهم میریزید. رفلاکسش شدید شده حتما. میوه رو حداقل بالا ...

بعد از فرنی اینطوری شد

بعدش پوره بهش دادم کاش می فهمیدم 

یعنی یه همه چی حساسیت داره؟ 

سلام خوبی

ببخشید بچتون ورم کلیه داشت خوب شد؟ میشه بگید چیکارا کردین؟

بچه منم کلیه راستش ورم داره و سونو گراف گفت داره به کلیه آسیب میزنه قلبم میخواد از جاش کنده شه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
سلام خوبیببخشید بچتون ورم کلیه داشت خوب شد؟ میشه بگید چیکارا کردین؟بچه منم کلیه راستش ورم داره و سون ...

سلام عزیزم نه هنوز ورم داره ببر دکتر هر سنوگوافی هم خوب نیست یه سنوگوافی معتبرتر ببر دکتر عکس رنگی هم مینویسه براش جوش نزن منم همینطوره

سلام عزیزم نه هنوز ورم داره ببر دکتر هر سنوگوافی هم خوب نیست یه سنوگوافی معتبرتر ببر دکتر عکس رنگی ه ...

عکس رنگی انجام دادیم الان داره آنتی بیوتیک میخوره تا یکسال باید بخوره

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫