2777
2789
عنوان

دیشب رفتن خاستگاری زن چهل و پنج ساله برای پسر بیست و هشت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 91 پست
تنها سوالی که برام ایجاد شد اینه که این موضوع به دختر خاله ی اون آقا چه ارتباطی داره؟!🤷🏻‍♀️

ربطی نداره فقط خیر سرم دخترخالشم از حپاشی اخیر مطلع هستم 

چشم ها دریچه ی روحن!...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
کاملا تابلویه یه بچه سیزده ساله هستی که داستان زیاد میخونه صدو پونزده ساله هم مثلا هوشمندانه گفتی که ...

باور کن وجود داره این چیزا داداش زن داییم ۲۶ ۲۷ سالشه پسره خوشکلم هست یه زن ۴۵ ۵۰ ساله رو گرفته عید خونه داییم دیدمش زنه جونیاش خوشکل بوده ولی حالا خو سنی ازش گذشته انگار مادر وپسرن  یه زره از مامان پسره کوچیکتره

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دروغ میگم بقیه هم ک دارن از تجربیات اطرافیانشون میگن هم دروغه ؟! باشه قبول من دروغگو دیگه همه ک د ...

چرا کارد میگیری خواهرم فقط حوصلت سر رفته به مپلا حوصله کل ملت  سر رفته من اسم دروغ اوردم تو این پستم بچه ها من گفتم دروغگو اخه

کاملا تابلویه یه بچه سیزده ساله هستی که داستان زیاد میخونه صدو پونزده ساله هم مثلا هوشمندانه گفتی که ...

😂👌

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
باشه حرص نخور پیر شن ب پاهم

پیر ک نمیشن به پای هم عمرا رضایت بدن ولی گفتم ک باشه قبول من دروغگو اینهمه ادم میان از تجربشون میگن ک توی فامیلاشون دارن همچین کسایی یعنی اونا هم دروغ میگن ؟! 

چشم ها دریچه ی روحن!...

هیچ پسری تا این حد گاو نیست 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
اینهمه آقایون دنبال دختر ۱۰_۲۰ سال جوون تر از خودشون می‌گردن و باهاش ازدواج میکنن غیر طبیعی نیست فقط ...

دیشب توی تایپیک بودم دختره ۲۰ سالش بود داماد ۴۲

حالا جوابا این بود

هر چی سن مرد بیشتر امنیت بیشتر

عالی اگه شغل خوبی داره قبول کنید

خونه داره؟ بگو به نامت بزنه بعد ازدواج کنید

سن یه عدده اگر شور جوانی داره برو

اصلا هنگم:/

2810