2777
2789
عنوان

بیاین از دیدگاه خودتون بگید

47 بازدید | 5 پست

سلام خانوما ..لطفا بگید جای من بودید چیکار میکردید یا از تجربه هاتون  بگید

من و همسرم از نامزدی مشکل زیاد داشتیم بزرگترین مشکلمون هم کمبود اعتماد بنفس من و آویزون شدن به اون بود اونم برامن قیافه میگرفت و ناز میکرد

بعد زایمان دیگه شرایطی پیش اومد که ازش خسته شدم و منو خیلی تنها گذاشت...تا یه سال زجر کشیدم از یاداوری روزای بعد زایمانم اگه درامدی داشتم  و پشت و پناهی حتما جدا میشدم 

الان بچم یه سال و ۸ ماهشه ...شوهرمو راضی کردم برم مدرک ارایشگری بگیرم برام سالن بزنه مشغول شم 

ولی ترس دارم اول از خودم که کار سختیه سرپایی داره و جذب مشتری دوم بچم که باید بذارم پیش مامانم ...

بنظرتون این کاری که میکنم عاقلانست و ارزش داره؟ 

من خودم خیلی آدم راحت طلبیم ولی چون اطمینانی به زندگیم ندارم این خطرو حس میکنم که تا فرصت هست باید حرفه ای یاد بگیرم که تو هر شرایطی از خودم بر بیام

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده

برو فعلا مدرکو بگیر بعدا به این چیزا فکر کن. تمام تلاشتو بکن به بهترین نحو بگیری

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

افرین چه فکر خوبی 😍 

حتما حتما حرفه ای یاد بگیر واقعا درامد داره ... 

فقط کافیه اول کار مدل بگیری و پیج اینستاگرام بزنی و تخفیف بزنی و صبور باشی تا جا بیفتی. 

بعدا میتونی لاین بزنی و اجاره بدی. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوشمند عمل کردن تو کسب و کار خیلی مهمه . 

من جای شما بودم اول از همه خیلی حرفه ای یاد میگرفتم بعد هم چندتا مدل داخل پیجم میذاشتم و یه سالن زیبا درست میکردم، یه میز بار هم میذاشتم برای پذیرایی از مشتری ها، تبلیغات اینستاگرام میدادم و روزی 6 تا اصلاح رایگان ، 3تا نصفه قیمت میذاشتم تا مشتری جذب کنم و با چای و شکلات و.. از مشتری ها پذیرایی میکردم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
هوشمند عمل کردن تو کسب و کار خیلی مهمه . من جای شما بودم اول از همه خیلی حرفه ای یاد میگرفتم بعد هم ...

آفرین به ذهن‌خلاق شما

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده