2777
2789
عنوان

خواهرم با وجود داشتن نوه باردار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 131 پست
ببین من کا ندوم رو بادکنکش کردم پاره نشد بعده بیست بار محکم کوبیدن پاره شد اون وقت ت میگی پاره شد؟؟؟ ...

نن خواهر ، من هر وقت کانوم استفاده کردم پاره شده ، چرا ؟ حالا فهمیدم بخاطر خشکی واژنم پاره میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فامیل مون دیدم خانم طفلی خجالت می کشید اما الان به دنیا اومد با خواهر زادش بازی می کنه دو ماه از خواهر زادش بزرگتر هست  اون سرگرم میکنه🤣🤣🤣🤣

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
میگه پاره شده

بگو بنده ی خدا قرص اورژانسی برای همین مواقعه دیگه 

اشکال نداره شده دیگه منم دقیقا یه خانمی رو سراغ دارم همینجوری شد دو تا داماد داره نوه ی اول و دومش از بچه ی اخری بزرگترن و اون بچه با نوه ی سوم همسنه 😊ولی الان‌همون بچه ی ناخواسته شده عصای دستش با اینکه هنوز کوچیکه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

قدیما زیاد اینجوری میشد، مثلا دخترخاله ام یک سال از مادرم بزرگ تره😂

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست
اتفاقا من میخوام بچه آخرم توو 40 سالگی بیارم که آخر عمری توو خونه تنها نشم . بچه اولم 18 سالگی آو ...

چه حوصله ای داری .. تو ۴۰ سالگی برو واسه خودت بگرد

من ۳۰ سالمه یدونه دارم.. یکی دیگم بیارم دیگه نمیخوام واقعا

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

مامانمو خاهرم با فاصله س ماه زاییدن

ینی مامانن دوتا دوماد داشت و دوتام بچه مجرد ک باردار شد پنجمیو

الانم نوه اول از دایی بزرگتره😄😄😄😄

ولی خب نور چشممونه داداشم فداش بشم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......
2810