2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

47 بازدید | 5 پست

سلام خانوما ..لطفا بگید جای من بودید چیکار میکردید یا از تجربه هاتون  بگید

من و همسرم از نامزدی مشکل زیاد داشتیم بزرگترین مشکلمون هم کمبود اعتماد بنفس من و آویزون شدن به اون بود اونم برامن قیافه میگرفت و ناز میکرد

بعد زایمان دیگه شرایطی پیش اومد که ازش خسته شدم و منو خیلی تنها گذاشت...تا یه سال زجر کشیدم از یاداوری روزای بعد زایمانم اگه درامدی داشتم  و پشت و پناهی حتما جدا میشدم 

الان بچم یه سال و ۸ ماهشه ...شوهرمو راضی کردم برم مدرک ارایشگری بگیرم برام سالن بزنه مشغول شم 

ولی ترس دارم اول از خودم که کار سختیه سرپایی داره و جذب مشتری دوم بچم که باید بذارم پیش مامانم ...

بنظرتون این کاری که میکنم عاقلانست و ارزش داره؟ 

من خودم خیلی آدم راحت طلبیم ولی چون اطمینانی به زندگیم ندارم این خطرو حس میکنم که تا فرصت هست باید حرفه ای یاد بگیرم که تو هر شرایطی از خودم بر بیام

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده

عزیزم چون شما شخصیت وابسته دارین توی آرایشگری هم به خاطر اعتماد به نفس کم محتاج دیگران میشین و اداره یه آرایشگاه یه تنه براتون سخته...به نظرم یا پیش یه آرایشگر صندلی اجاره کنین یا اگه آرایشگاه زدین چند نفر کار بلد استخدام کنین که از خودشون مشتری داشته باشن و هواتو بگیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطع به یقین ارزش داره .  اولش سخته جون دارید کار تازه شروع میکنید و اول راهید کم نیارید .ادامه بدین انشالله موفق میشید 

این روزا انرژی های خیلی خوبی هست استفاده کنید

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

سلام ، بله به نظرم که خیلی خوبیه که مهارتی رو یاد بگیرید چه برای کسب درآمد و چه همینجور باشه فقط برای افزایش مهارت سرگرمی 

و اینکه میتونید برید جاهای دیگه مشغول به کار بشید و نیازی به تبلیغات و ... نداشته باشه.