2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتره با چادر سفید خونده بشه .چرا،،؟!چون اگه احیانا کثیفی بهش بود متوجه بشیم .چون مشکی حالا کثیفی بهش پیدا نیس .

ولی خب من خودم تو مسجد و امام زاده با مشکی میخونم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

از سایت اسلام کوئست: 

مراجع تقلید در این‌زمینه اختلاف نظر دارند:

عده‌ای، نماز با هر نوع لباس مشکی را مکروه دانسته و گروهی نیز دلالت احادیثی که در این زمینه وارد شده را نپذیرفته و اساساً نماز در لباس مشکی را مکروه نمی‌دانند. 

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
😂😂نظر مخالف و قبول نمیکنه اسی🤏🥴

دقیقا😂

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
بیشتر از ۱۰ نفر شنیدین اولیو زدن😅

🤣🤣🤣🤣چشم بصیرت داشتن

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

نماز خواندن با چادر ولباس مشکی ایرادی ندارد بعضی از مراجع قایل به کراهت هستند که انهم با توجه به این که پوشیدن چادر مشکی برای بانوان در بیرون از منزل مطلوب است کراهتش از بين مي رود.

گروه فقه و احكام مدرسه علميه نرجس (س