2777
2789

میخوای آبکش کنی یا دم پخت درست کنی ؟

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کته با ابکشی؟ 

اگر کته میخوای پیمانه برنجتو بریز تو قابلمه بشورش بعد روش اب بریز که به اندازه یه بند انگشت اشارت روش اب باشه بعد روغن بریز و نمک نمک اونقدی باشه که وقتی اب برنجو میخوری یه کوچولو مزه اب بده و گرنه شور میشه

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

اول به اندازه برنج میریزی تو یه ظرف بعدش یه ساعتی میخیسونی

بعدش تو قابلمه میذاری اب به جوش بیاد بعدش برنج رو میریزی تا بپزه اخرای پختش دیگه نمک بریز

بعدم ابکش میکنی با اب سرد تا دونه هاش خورد نشه و یکم روغن میریزی ته قابلمه و برنج رو میریزی و اگه خواستی میتونی روش هم روغن بریزی ولی خیلی کم

بعدش در قابلمه رو میذاری با شعله کم تا دم بکشه

وقتی میخوای ببینی دم کشیده یا نه یکم درشو باز کن اگه بخار زیادی خارج شد یعنی امادست

نوش جاننن

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

برنجتو پیمانه کن بعد بشور ۳ بار . دفه چهارم اب بریز ۲ بند انگشت روش آب باشه . نمک بزن ۲ قاشق بذار ۲ ساعت بمونه واس اینکه قد بکشه . قابلمه رو آب کن جوش ک اومد برنجتو بریز . هروقت دونه های برنج اومدن رو آب و روی قابلمه قلقل کرد ی لیوان اب سرد بریز و سریع بردار و آبکش کن بریز تو صافی . کف قابلمه رو اب بگیر و بذار خشک بشه روغن بریز و تهدیگ مورد نظرتو . بعد برنجارو با کفگیر بریز رو تهدیگا . تا اخرش .بعدم وسطشو با ته کفگیر ی سوراخ کن ک دم بده . دمکنی بذار زیرگازو کم کن بذار دم‌بکشه . اخرشم روغن داغ کن بریز رو برنجت

برای کته و دمی هم اندازه لازم برنجتو پیمانه کن بشور . ی بند و نیم از انگشت اشاره آب روش باشه ی قاشق نمک بزن و روغن بذار رو کاز زیرش متوسط باشه . بعد ک ابش خشک شد دمش کن زیرشو کم کن