2777
2789
عنوان

خوردن خوراکی خونه همسایه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 42 پست
چرا شک به دل بنده خدا میندازین؟ یه بطری اب این حرفا رو داره؟ انقدر انسانیت و مهربونی مُرده یعنی که ن ...

شما دل رحم و مهربونی خیلیا اینجوری نیستن! 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
نسبت ب من چرا یکم خسیس هست برای همین ذهنم درگیر شد، مثلا یوقت پیش میاد میریم بیرون من کرایه اون و دخ ...

یکم رو پول حساسه ولی به نظرت کسی که کیک و غذا میاره میخواد بخاطر یه بطری اب که خرجی نداره و پولی ازش نمیره ناراحت بشه؟ ایناهمش نشخوار فکریه.. اگه نمیخواست بده نمیدادو وقتی خودش داده حروم نیست بعدم اشم دادی دیگه بهش فکر نکن عزیزم 

رک بگویم ... از همه رنجیده ام ! از غریب و آشنا ترسیده ام ... بیخیالِ سردیِ آغوش ها ! من به آغوشِ خودم چسبیده ام :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا اخلاقشون مثل من زودرنجه دیگه.... 😁

عزیزم زود رنجی فرق داره بنظرم حالا که شما نظرت راحت گفتی منم نظرم راحت میگم، این اخلاق اصلا خوب نیست چون باعث از بین رفتن بیشتر ارتباط ها میشه ، به هر حال بین همسایه ها حق وجود داره از قدیم گفتن همسایه از همسایه ارث میبره 

عزیزم اول اینکه ممنون که نظر دادی اما کمتر کسی ممکنه آنقدر به کلمات حساس باشه منم جمله م درخواستی بو ...

اره من حساسم اخه 

باهاش حرف بزن بگو فلان روز ناچار شدم ازتون اب بگیرم واقعا کمکم کردین(برای اینکه دلش به رحم بیاد😅)بعدم بگو خودت که احتیاج نداشتی؟ یا راضی بودی؟ هر چی جوابتو بده همون ملاکه

شما برای اب پول میدین؟ 

عزیزم زود رنجی فرق داره بنظرم حالا که شما نظرت راحت گفتی منم نظرم راحت میگم، این اخلاق اصلا خوب نیست ...

ب دلت شک راه نده 

ما دوستمون اومدن خونه جدید 

ساختمون ای نداشت

میومدن دبه دبه پر میکردن  و میبردن

شاید روزی ۵ دبه 

والا ن من ن همسرم اصلا تو قید بند نبودیم

تازه خودش و دختراش میومدم حمام تا یک ده روزی

لباسا هم می‌خورد می‌ریختم تو لباسشویی

و....

ولی کلا از وقتی تو نی نی سایتم فهمیدم من دلم خیلی بزرگه و دست دلباز مهربونم 😂

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ب دلت شک راه نده ما دوستمون اومدن خونه جدید ساختمون ای نداشتمیومدن دبه دبه پر میکردن و میبردنشاید ر ...

میاورد لباسا رو..شد می‌خورد چرا🤣

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عزیزم زود رنجی فرق داره بنظرم حالا که شما نظرت راحت گفتی منم نظرم راحت میگم، این اخلاق اصلا خوب نیست ...

خب لحن با لحن فرق میکنه 

من با همسایه هامون هیچ مشکلی ندارم چون خیلی زبون میریزن 

ولی بقیه ادما با لحن های متفاوت بعضی وقتا باعث شدن ناراحت بشم ولی اینکه کینه کنم نه اینجوری نیستم♥بعدم من هیچ موقع سر خورد و خوراک کسی و مدیون خودم نمیکنم ولی بعضیا رو همونم حساسن

ب دلت شک راه نده ما دوستمون اومدن خونه جدید ساختمون ای نداشتمیومدن دبه دبه پر میکردن و میبردنشاید ر ...

اه اه اه شما دیگه خیلی لارج و دست و دلبازی عزیزم مثل شما انگشت شمار هستند ، اگه همه مثل شما بودن دنیا گل و بلبل میشد ، اما مطمئن باش تا دنیا دنیا باشه اون همسایه ازت تعریف می‌کنه پیش دیگران و چه خاطره خوبی از مهربونیت به بچه های دادی 

خب لحن با لحن فرق میکنه من با همسایه هامون هیچ مشکلی ندارم چون خیلی زبون میریزن ولی بقیه ادما با لحن ...

آره حرف شما هم درسته ممنونم ، ما به هم دروغ نمیگیم و یوقتایی پیش میاد تو پارکینگ با آب مشاع وسیله مثل پتو و فرش کوچیک شستن قبلش از ما اجازه گرفتن ماهم گفتیم اختیار داریم

اما من هیچوقت از آب مشاع پارکینگ استفاده شخصی نداشتم 

آره حرف شما هم درسته ممنونم ، ما به هم دروغ نمیگیم و یوقتایی پیش میاد تو پارکینگ با آب مشاع وسیله مث ...

همین که حلال و حروم براتون مهمه خوبه♥ بازم میخوای زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت بپرس شاید به قول دوستان همون که بهت داده یعنی اعلام رضایت