راست میگن کسی که تخمک اهدایی میگیره زن اهدا کننده باید صیغه آقا بشه🥲مستاجرمون بچه دار نمیشه گفتم دکترم ایتو بهم گفت یعنی اگر منم برم همینو میگن چون تخمک های من مشکل دارن من اینقدر روی همسرم حساسم نمیتونم🥺🥺🥺🥺دعا کنید با تخمک های خودم بشه🙏🥲💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
خوش بحالت جراتشو داری من اینجوری میگم بدتر دعوامون میشه.میگه من مردم تا ۴تا زن هم میتونم بگیرم پس ای ...
اول باهاش اتمامحجت کن
از این ببعد شوخی کردی منم شوخیای هرزه می کنم
یعنی چی می تونم چهار تا بگیرم
من تو این حرفا سکوت بلد نیستم
با این که معمولا اهل سکوت و نرمشم
اینجور مواقع غرش می کنم
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
نه بابا ی خانومه تو سایت تخمک اهدا میکنه شوهر داره نمیشه که ی زن شوهر دار صیغه یکی دیگه بشه
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده