2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی و صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 34 پست
صیغه می کنن ولی مرد اصلا زن رو نمی بینهاگر شما درایت داشته باشیدفقط خرج دارو و رفت و امدش تا تخم کشی ...

بعد واسه همچین مردی میخواست بچه بیاره؟؟؟؟؟؟چرا زنه همونجا منصرف نشده از کارش

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله باید صیقه بشه دلیلشم بلند مدته چون اون بچه اگر روزی بزرگ بشه بره ازمایش ژنتیک انجام بده متوجه میشه بچه ی تو نیست اونوقت براش شبهه به وجود میاد که زبونم لال حرومزاده اس،بعد اینکه تاریخِ صیقه و اینارو مرکزی که میرید دارن،از اونجا میفهمه که حلال زاده اس

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله ب حق علی اصغر شش ماهه حودت باردار بشی

عزیزدلم من برای بارداری مشکلی ندارم یعنی نازایی ندارم خودم مشکل کروموزومی دارم باید ای وی اف بشم تا بچم سالم باشه طبیعی ریسکش خیلی پایین که بچم سالم هست یا نه

ولی من بعد شما ها دیگه زندگی نکردم🥀
بعد واسه همچین مردی میخواست بچه بیاره؟؟؟؟؟؟چرا زنه همونجا منصرف نشده از کارش

متاسفانه یا خوشبختانه جنینشون نگرفت

هنوزم ندارن

خاک تو سر وقیحش

تازه بچه های منم بودن 

شوهرم

جلوی همه گفت

دختره پدرمادرش فوت کردن

هیچ کسو نداره که برگرده 

پشیمونه ولی راهی نداره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
متاسفانه یا خوشبختانه جنینشون نگرفتهنوزم ندارنخاک تو سر وقیحشتازه بچه های منم بودن شوهرمجلوی همه گفت ...

💔خداروشکر که نگرفت مرتیکه هیز هول.

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صیغه می کنن ولی مرد اصلا زن رو نمی بینهاگر شما درایت داشته باشیدفقط خرج دارو و رفت و امدش تا تخم کشی ...

شوهر منم بود ازین شوخیا میکرد مطمئنم.

دوستم بعد از ۱۰ سال حامله شد به شوهرم گفتم دوستم بعد از ۱۰ سال حامله شده خداروشکر،میدونی چی گفت؟؟؟

گفت میاوردیش خودم سه سوته حامله اش میکردم😑

اخه ادم انقد بیشعور؟

بعدم خودش از خجالت نگام نمیکرد گفت شوخیه بدی کردم.

میدونم‌شوخیه چون به عمه های خودشم میگه😂

مثلا میگه عمم چه جیگریه باید یبار از فلان جا ب.کنمش،اونوقت عمش ۸۰ سالشه.

کسی راه حلی داره درست بشه این اخلاقِ گهش؟

عزیزدلم من برای بارداری مشکلی ندارم یعنی نازایی ندارم خودم مشکل کروموزومی دارم باید ای وی اف بشم تا ...

من خودم ای وی اف  کردم ولی با تخمک خودم

اونجا یه خانمه بود اومده بود اهدا

خوشگلم بود

می گفت مطلقه م 

دختر خاله م ازم تخمک گرفته ولی شوهرش نمی دونه

میخواست بچه هاش خوشگل بشن از من تخمک گرفت ولی پنهانی

نیازی نیست شوهرتون زنو ببینه اصلا

شما باید ببینید حالا چهره شو بپسندید فردا بچه تون اون شکلی شد تو ذوقتون نخوره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزدلم من برای بارداری مشکلی ندارم یعنی نازایی ندارم خودم مشکل کروموزومی دارم باید ای وی اف بشم تا ...

در هر صورت برات دعا کردم هر مشکلی که هست برات حل بشه و بچه دار بشی.

لایک نکن خیرشو ببینی
شوهر منم بود ازین شوخیا میکرد مطمئنم.دوستم بعد از ۱۰ سال حامله شد به شوهرم گفتم دوستم بعد از ۱۰ سال ...

نه 

درست بشو نیست

منم بدم میاد از این شوخی که البته شوخی نیست 

کثافتکاریه

نه درست بشو نیستمنم بدم میاد از این شوخی که البته شوخی نیست کثافتکاریه

منم متنفرم وقتی یهو یه چیزی میپرونه کلِ وجودم هُری میریزه،ولی انگار نمیفهمه چقد عصابمو خورد میکنه.هزاران بار بهش گفتم بدم میاد ولی کو گوش شنوا.میگم بیچاره اونا که خیانت میکنن مثِ تو ازین زرتو زورتا نمیکنن،تو اش نخورده دهن سوخته میشی بااین حرفات دیگه بهت اعتماد نمیکنم.میگه تو میدونی شوخیه

سگ توی این شوخی کردناش

مردهایی که تو جمع حرفهای جنسی میزنن یا در مورد ناموس خودشون چرت میگن حال به هم‌زن هستن

دقیقا

انقدر بالا زدن که نمی تونن خودشونو کنترل کنن

دقیقاانقدر بالا زدن که نمی تونن خودشونو کنترل کنن

خدایی شاخ در اوردم اون خانم گفتن شوهرم در مورد عمه شون همچین حرفهایی میزنه 

تقصیر خانم هم هست اگر بار اول که همچین حرفی زد جوابی میداد در خور شخصیت اون مرد دیگه جرات چرت گفتن نمیکرد 

منم متنفرم وقتی یهو یه چیزی میپرونه کلِ وجودم هُری میریزه،ولی انگار نمیفهمه چقد عصابمو خورد میکنه.هز ...

تهدیدش کن بگو هر چی بگی منم پا به پات میام

اگه شوخیه منم دوست دارم شوخی کنم جنبه داشته باش

منم سفت و سخت جلوش وایسادم چند بار

خودشو جمع کرد

مثلا گفت کارگر خانم میاد خونه رو تمیز می کنه یه جوون بیار که بعد خونه یه دستی به من بکشه خستگی منم در کنه

منم گفتم میگم پسر جوون بیاد که خستگی جفتمون در بره 

عصبانی شد 

تو غلط می کنی اینجوری حرف بزنی من مردم

گفتم مردی که مردی

چند بار دیگه هم جلوش دراومدم

شوخی کرد عینشو گفتم

گفتم اگه شوخیه منم شوخی می کنم

جنبه شو نداری نکن

اونم جمع کرده خودشو

البته یه جاهایی از دستش در میره ولی خیلی کمتر

تهدیدش کن بگو هر چی بگی منم پا به پات میاماگه شوخیه منم دوست دارم شوخی کنم جنبه داشته باشمنم سفت و س ...

خوش بحالت جراتشو داری من اینجوری میگم بدتر دعوامون میشه.میگه من مردم تا ۴تا زن هم میتونم بگیرم پس این حرفا برام بد نیست ولی تو بگی عیبه بی حیا😕

منم تنها راه حلم اینه همونجوری شوخی شوخی به مادرش و عمه اش چیز میگم اونم میخنده میگه خیلی بی جنبه ای😒