2777
2789
عنوان

سقط جنین

214 بازدید | 16 پست

سلام 

من هفته ی ۸ بارداری هستم 

منتهی جنین تو ۶ هفته مونده و قلبش ایست کرده و رشد نکرده 

دکتر میگه باید بری بیمارستان دارو بگیری ولی اصلا نمیخوام برم چون دوتا بچه کوچک دارم 

کسی میتونه راهنمایی کنه 

چکار کنم که سقط بشه و باز شم ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زعفرون دم کرده ی غلیظ بخور و طناب بزن 

درد زیادی داره

اگ دفع شد حتما بعدش سونو بده ک بقایا نمونده باشه اگ دفع نشد باید حتما بری بيمارستان 

- قَوی‍‍ تر اَز دیروز!⁦:^)⁩ 🫀🌵️ 

منم دقیقامثل شما شدم آی وی اف کرده بودم دکترگفت داروهاتو قطع کن اگر سقط نشد باید بیای کورتاژ ک خداروشکر خودش سقط شد دردم نداشت الکی تواین نی نی سایت یچیزایی خوندم ک فک میکردم قراره بمیرم 

الان مطمئنی که باید سقط بشه؟

بله 

سه بار سونو کردم 

بار اول ۵ روز از رشدش عقب بود منتهی قلب داشت ولی قلبش باید بین ۱۲۰ تا ۱۸۰ تا میزد واسه من ۵۵ تا میزد 

بعد ۱۰ روز دوباره سونو دادم رشدش تو همون ۶ هفته مونده بود و قلبشم ایستاده بود 

دوباره سونو دادم بازم نتیجه همون بود 

منم دقیقامثل شما شدم آی وی اف کرده بودم دکترگفت داروهاتو قطع کن اگر سقط نشد باید بیای کورتاژ ک خدارو ...

من این بار پنجمه جنینم نمیمونه 

بار اول تو سه ماهگی به خاطر هماتوم و خونریزی مجبور به کورتاژ شدم 

بار دوم قلبش تشکیل نشد و رفتم بیمارستان دارو گرفتم 

ولی بار سوم و چهارم خودش افتاد به خونریزی و دفع شد 

ولی اینبار چون دارو مصرف میکردم و شیاف میزدم ممکنه نیفته خودش 

منم یه بار همینجوری شدم. تو هشت هفته رفتم سونو، ولی تو.پنج هفته مونده بود، رشدش متوقف شده بود. به لکه بینی افتادم. آخر خودم کارهای سنگین کردم، مثلا پسرمو که اون موقع پنج سالش بود بلند میکردم روی پاهام، می پریدم، دمنوش دارچین و زعفرون میخوردم، تا خودش توی خونه سقط شد. دیگه کارم به کورتاژ نکشید

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
من این بار پنجمه جنینم نمیمونه بار اول تو سه ماهگی به خاطر هماتوم و خونریزی مجبور به کورتاژ شدم بار ...

عزیزم سقط میشه خودش من ازقبل از انتقال جنین کلی دارومصرف کردم وحدودا دوماهم امپول پروژسترون میزدم اصلا نگران نباش بعدازقطع شیافا شاید بین ۳تا۷روز میفتی به خونریزی اما اگرنشد اون موقع میری بیمارستان

عزیزم سقط میشه خودش من ازقبل از انتقال جنین کلی دارومصرف کردم وحدودا دوماهم امپول پروژسترون میزدم اص ...

دو سری قبل خودش افتاد به خونریزی سر هفته ی ۷ 

ولی الان هفته ی ۸ هستم و چون شیاف میزدم که نیفته احتمالا خودش نمیفته 

ولی دعا کنید خودش بیفته 

اصلا توان بیمارستان رفتن ندارم