2777
2789

نباید دوسش داشته باشم چون با وجود علاقه ای که داشت و منو میخواست (صرفا کراش بودیم) رابطه ای نبود بینمون صرفا همو از دور میخواستیم بعد یه مدت خیلی خیلی زیادی (چندسال)سرد شد رفت با یکی دیگه بعد کات کرد 

ولی من هنوز بهش حس دارم میدونم نباید حس داشته باشم  و ازش دور شدم خودم که بتونم فراموشش کنم، چون میدونستم انگار بدرد بخور نیست.ولی با اینکه چندسال میگذره بهش حس دارم و نتونستم فراموشش کنم.اگه اومد جلو بنظرتون قبولش کنم یا نکنم خودم عقلم میگه قبولش نکن ولی میترسم مثل الان که چندسال گذشته نتونم فراموشش کنم و بهش حس داشته باشم.و حسرت بمونه برام

بنظرتون چیکارکنم….اصلا جز اون تو این چندسال  کسی دیگه ای چشمم رو نگرفت😐💔انگار میخواد بیاد سمت من.قبولش کنم یا نکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه نظر بدیاخه خودم درارو روش بستماگه اجازه بدم نود درصد میادفرض کن اومد نظرتو میگی

اگه ادم قابل قبولی باشه  مثلا پایبند ب زندگی و متعهد باشه   شغل و درامد و خونه داشته باشه یا بتونه اجاره کنه   قبول کن وگرنه واسه خوش گذرونی بخوادت ردش کن

اگه ادم قابل قبولی باشه مثلا پایبند ب زندگی و متعهد باشه شغل و درامد و خونه داشته باشه یا بتونه ا ...

خب من از کجا بفهمم

بعدشم خودم قصد ازدواج ندارم

فقط دلم پیش این گیر کرده

خب من از کجا بفهممبعدشم خودم قصد ازدواج ندارمفقط دلم پیش این گیر کرده

پس بیخیال عزیزم بنظرم تو خودت هم واسه خوش گذرونی میخوایش   بنظرم زن و مرد موقعی ک تصمیم ب زندگی مشترک داشتن باید باهام باشن ن اینکه واسه گذروندن وقت

پس بیخیال عزیزم بنظرم تو خودت هم واسه خوش گذرونی میخوایش بنظرم زن و مرد موقعی ک تصمیم ب زندگی مشتر ...

من دوسش دارم گلم

دوس دارم جوری باشیم که چندسال دوستن بعد ازدواج میکنن نه اینکه فورا ازدواج کنیم

چون هنوز امادگی نداریم هیچگذوک