2777
2789

سلام به همگی خانما ی سوال کتابی چیزی برای تربیت بچه های یکسال به بالا هست؟؟ میشه معرفی کنید. پسرم قبلاً خیلی حرف گوش کن بود مثلا میگفتم برو اشغالی که دستته رو پرت بده می‌رفت پرتش میداد یا چیزای دیگه ولی از موقعی که مامانم اومد خونمون دو سه هفته موند خیلی بد عادتش کرد هرچیزی می خواست بهش میداد یا من دعواش میکردم سریع بغلش میکرد کلا اخلاق بچم خیلی بد شده بخدا دارم دیوونه میشم نمی‌دونم چیکار کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندوقته مامانت رفته منم دوروز میرم خونه بابام بچم خیلی بدبخواب میشه یه هفته طول میکشه به حالت عادی ب ...

دو سه هفتس که رفتن 

هرچی به مامانم میگفتم نکن بدعادت میشه ولی هیچی که هیچی 

مامانم اینا دو سه هفته که رفتن ولی هیچی که هیچی

چی بگم والا...با مامانت صحبت کن، بگو الان تو رفتی من موندم و یه بچه ی سرکش.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

کسی کتاب تربیت بچه های بالای یکسال رو سراغ نداره؟؟؟؟

مادرکافی وشادترین کودک محله کتابای خوبین برای بچت روزیه یه ساعت تایم بازی باخودت بذاروهمه پیزودوباره درقالب بازی بهش یادبده مثلا بگو عروسک آشغال بستنیشومیندازه توسطل پسرمن خیلی لج میکرد برادستشویی الان هروقت میبرمش ماشینشم میبرم یه ذره لاستیکشو خیس میکنم میگم دستشویی اینو شستم حالانوبت توئه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙