2777
2789

من  دخترم کلاس اول میره.ثبت نام و ثبت کتاب و فرم مدرسه دادم خیاط بدوزه.چیز دیگه لازم نیست؟شما چیکار کردین؟

مامانای ک دختر دارید،موهای دخترتون کوتاه میکنید ؟من دخترم موهاش بلنده هم شلختس هم ب موهاش نمیرسه،موهاش هم گره خور هست.منم میدونم صبح مصیبت باهاش دارم.موندم قبل مدرسه کوتاه کنم؟

چون خودش بشدت بدش میاد کسی ب موهاش دست بزنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من میره دوم.موهاشم خیلی بلنده.می بافتم، دیگه روز بعد هم شونه کردن ، راحت بود و زیاد بهم نمیریخت ...

دخترم همیشه باموهاش مشکل داشتم.برای شونه کردن اذیته موهاش گره میخوره،میدونم صبح از پس موهاش برنمیام

نه گفتن باید ثبت نام کنید..۷۵از ما گرفتن

آخه من تو سایت نگاه کردم اسمش واسه کتاب ثبت شده بود.فکرکنم همون موقع ثبتنام پولشو ازمون گرفتن

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))
اره ولی بافت خیلی مرتب تر. دختر من چون نمیخواد کوتاه کنه، دیگه اجازه میداد ببافم.

من دخترم خودش ب موهاش دست نمیزنه..میشه شبیه جادوگرا میشه.اصلا ژولیده.اسپری گره مو گرفتم ولی میدونم جواب نمیده،صبح انرزی سروکله زدن باهاش ندارم

دولتی بود پول کتاب نخواست!؟من غیر انتفاعی ثبت نام کرد،باز پول کتاب هم جدا گرفتن

بله دولتی بود

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))
2810