2777
2789

یه دوستی داشتم خیلی باهم صمیمی بودیم جفتمونم متاهل بودیم منتها اونا از ما پایینتر بودن خیلی از همه لحاظ شوهرم گاهی غر میزد ک خوشش نمیاد من با دوستم بگردم خلاصه من چون خیلی ادعای معرفتم میشد و صمیمی بودیم با هم گوش نمیدادم بهش

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا اینکه دو سال و نیم پیش سر ی سری مسائل مالی و خانوادگی باهم بحثمون شد و منم شمارشو بلاک کردم بعدا فهیمدم ب شوهرش خیانت کرده و طلاق گرفته امروز میبینم تو تلگرام پیام داده سلام عزیزم خوبی؟

من خیلب اون اولا ک باهم قهر کردیم ناراحت بودم واقعا بی معرفتی کرد در حقم الان ب نظرتون چیکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستت الان مطلقه اس و بنظر من پاش توی زندگیت باز نشه بهتره رهاش کن بذار دور بمونه از تو زندگیت

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
تا اینکه دو سال و نیم پیش سر ی سری مسائل مالی و خانوادگی باهم بحثمون شد و منم شمارشو بلاک کردم بعدا ...

چون مطلقه ست دلیل نداره فکرکنی میخوادخراب شه روزندگیت 

ب دلت رجوع کن بببن ازش خوشت میاد؟باهاش میری بیرون خوش میگذره؟کارت لنگ باشه کمکت هست؟

چون مطلقه ست دلیل نداره فکرکنی میخوادخراب شه روزندگیت ب دلت رجوع کن بببن ازش خوشت میاد؟باهاش میری بی ...

اره کمکیمه ولی این اخریا همش حسودی میکرد اینم بگم خانواده خوبیم نداره در اصل من با خواهرش دعوام شد اینم خودشو قاطی کرد دگ هم زنگ نزد ب من

1
5
10
15
20
25
30
35
40