2777
2789
عنوان

ترس نی نی 5 ماهه

118 بازدید | 11 پست

امروز خونه فامیل مون دعوت بودیم یکی از فامیل هامون بچه یه ساله داره دایم جیغ میزد پسر منم بعض میکرد میترسید گریه میکرد

من بردمش اتاق اونجا نگهش داشتم ولی انگار ترس رفته تو سرش همش گریه می‌کنه ساکت نمیشه هلاک شدم چیکار کنم؟

یکم نمک بزار زیر بالشش وقتی خوابه،موقعی که بیدار شدم ی مقدار ازنمک و تو ی کوچولو اب قاطی کن ی تابه رو هم داغ کن تابه رو بگیر بالای قلب بچت بدون حرفی اب نمک و بریز

درظمن رو بچه دستمالی چیزی بگیر که آب داغ میپره نسوزونتش

کاربری دست دونفر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم همین که کنارشی و نازشو بکشی کم کم یادش گیره بیشتر مراقبش باش🥹💋

والا که به غلط کردن افتادم از اول همش تو اتاق بودم. آخه مامان اون یکی نی نی اصلا انگار نه انگار

دیگه من مجبور شدم کلا برم اتاق پدرم درومد از وقتی اومدیم خونه هم ول نمیکنه چشماش خون گذاشته 

والا که به غلط کردن افتادم از اول همش تو اتاق بودم. آخه مامان اون یکی نی نی اصلا انگار نه انگاردیگه ...

الهی بگردم ،خب خیلی طبیعیه بچه ترسیده مراقبش باش با لحن بچگونه باهاش حرف بزن بوسش کن آروم میگیره ،دلم براش غنچ رفت خدا عاقبت بخیر کنه کوچولوت رو عزیزم🥹💋