2777
2789
عنوان

از قیافه و هیکل شوهرم خسته شدم هیچی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 23562 بازدید | 357 پست

سخت شد 

شما از اونایی ک وقتی چیزی یا کسی رو نخوای قبول کنی نعوذبالله امام زمانم بیاد بگه خوبه فایده نداره

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طفلی شده وسیله فراموش کردن عشق سابقت. علاقه ام بهش نداری. شده بازیچه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
سلامامضاتون منشور کورش در بابله؟

سلام

بله عزیزم

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
منو انقدر عذاب دادن هنوزم دارن اذیت میکنن خیلی دوس دارم اینجا داستانمو بنویسم اما میترسم خواهرای عوض ...

منم عذاب کشیدم موقع عقد اما بعد ۱۰ سال زندگی میشنوم پشت سر تعریف میکنن چقدر خوبن باهم. خداروشکر پیشبینی همشون غلط از آب دراومد

پسرعموهم زن گرفت 😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
وای منم😅😅اسی میتونست نویسنده ی طنز خوبی بشه

😂😂😂

شوهر خوشگل کجا پیدا میشه خواهر اسی شوهرمنو ببینه چی میگه بعد خودم ده پله ازش بهترم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
دلم برای شوهرت سوخت بنده خدا ،خانما میشه تایپک آخرم پر بازدید کنید همه برای پسرم دعا کنن تا شفا بگیر ...

به حق این شبای عزیز امیدوارم به حرمت علی اصغر ۳ماهه خدا شفاش بده

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
ببین ظاهر ملاک نیس به خدامن شوهر سابقم قد ۱۹۰ چهارشونه قیافه مردونههر جا میرفتیم محوش میشدن ب خدااما ...

همه چی کنار هم اهمیت خودشو داره 

نمیشه گفت مطلق فلان چیز مهمه اون نه 

قیافه و ظاهرم تاجایی ک ب دل طرف بشینه مهمه 

همسر ایشون ب دلش ننشسته منتهی نادیده گرفته 

ولی ممکنه مثلا همسر ایشون ب دل یکی دیگه بشینه و... 

... 🤍🦋
به حق این شبای عزیز امیدوارم به حرمت علی اصغر ۳ماهه خدا شفاش بده

۶ماهه

منم عذاب کشیدم موقع عقد اما بعد ۱۰ سال زندگی میشنوم پشت سر تعریف میکنن چقدر خوبن باهم. خداروشکر پیشب ...

حالا من گاهی میترسم خدای نکرده ی اتفاق بیفته جدا بشم بگن دیدییییییی .اخه دختر داییمم موقع ازدواجش کسی راضی نبود بعد ۲۰ سال شووهره ولش کرد رفت زن صیغه کرد هی اونو مثال میزدن واسم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن