2777
2789
عنوان

از قیافه و هیکل شوهرم خسته شدم هیچی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 23564 بازدید | 357 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قد شما رسما بلنده، اون متوسطه، درضمن برام عجیبه چطور بدون نپسندیدن قیافه ازدواج کردید بعد از سه سال ...

گفتم آدم خوبیه سالمه خوش خلقه دوستم داره براش مهم ام پس اوکی بدم

الان دارم دیوانه می شم از دستش

عزیزم خیلی بامزه نوشتی 

اینا همش بهونس شما دوسش نداری و دنبال دلیلی قدشم بد نیست ک 

و اینکه ارزومه شوهرم شوخی کنه  که فکر نکن دارم از ی مرد دو متری حرف میزنم هم قد  شوهرته خودمم ۱۶۸ 

از نظر قیافه واقعا ازش سر بودم واقعا من خوش اندام بودم اون چاق و موهاش ریخته بود انقدر از اعتماد بنفس من کم کرد ب خودش اضافه کرد خدا میدونه لاغر شد مو کاشت و ... الان من داغون کرده خودش با اعتماد بنفس شده 

بخدا کم محلی کنه اب میشی داغون میشی فکر کن جاتون عوض بشه چه حسی داری 

باور کن من چهرم خوب بود کلی خاستگار داشتم این متن ک خوندم حسم بهم گفت شوهرمنم نکنه بخاطر فراموش کردن عشقش اومده با من ازدواج کرده و چه نامردی بزرگی کرد من کلی خاطر خواه داشتم ک عاشقم بودن میزاشت با اونا خوشبخت میشدم الان تا شوخی میکنم میگه نکن 🙂

اوف دلم گرفت خیلی زیاد 

اگر خیلی ناراحتی ازش جدا شو حقشه بره کسی دیگه رو خوشبخت کنه و اونم عشق بگیره از طرف 

خوب چرا ازدواج کردی

بخاطر شرایط بد مالی خانوادم.....از چاله دراومدم افتادم تو چاه...... حالا قیافه و سلامت جسمانی و پولش به جهنم خیلی هیزه این منو میسوزونه

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
گفتم آدم خوبیه سالمه خوش خلقه دوستم داره براش مهم ام پس اوکی بدمالان دارم دیوانه می شم از دستش

به عکس قدی بفرست از خودتون چهرتون خط بزن ببینم چقدر اعضا مگه خرابه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
به عکس قدی بفرست از خودتون چهرتون خط بزن ببینم چقدر اعضا مگه خرابه

اوضاع👌

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نهاون موقع هم همه اش می گم حیف من که تو دست و پای این افتادم

خودت     خیلی  خوشگل و    خوش اندامی؟

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

عزیزم ناراحت نشو اینو میگم شما فکر میکنید که منطقی و عقلانی ازدواج کردید ولی در واقع اینطوری نبوده شما از اولم برای فرار 

از فرد قبلی همسرتون انتخاب کردید.از اول هم باهاش مثل 

یه جایگزین رفتار کردید

الآنم اگر مشکل هیکلشه راه داره میشه روی تناسب اندامش کار کنه و بره باشگاه میتونی با لحن خوب اینو ازش بخوای 

در حال صلح با درون💛