2777
2789
عنوان

شما اینستا رو با خودتون مقایسه نمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 21 پست

قبلاً چرا ولی خب الان عمیقأ به این باور رسیدم بخش خیلی خیلی زیادیش نمایش و فخر فروشیه.

اکثرا تازه به دوران رسیده هایی هستن که فقط می‌خوان همه چی رو بقیه ببینن وگرنه خداییش آدم از زندگیش لذت ببره مدام کف اینستاست

همین الان تایپک زدم در مورد ش تنهاذنیستی

دوس پسر تو عم باکس نمیخره؟ 

یا مثه اینا ماشین گرون نداره؟

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی من اشتباه میکنم؟ حق ندارم ناراحت بشم ؟ ک من از اینا ندارم برام باکس گرون بخرع؟

با مقایسه کردن و ناراحت شدن کسی میاد باکس بخره؟

انرژی خودتو برای چیزای بی فایده هدر نده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
کار اینستا همینه که من و تو رو بی ارزش جلوه بده

خب همش میزنن خرج دیت امروزمون 

خرج فلان کادو مون 

اون وقت من حسرت ب دل تولدم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
با مقایسه کردن و ناراحت شدن کسی میاد باکس بخره؟انرژی خودتو برای چیزای بی فایده هدر نده

نه خب تا حالا هم پیشنهاد از طرف آدم خیلی پولدار نداشتم شاید چون داف نیستم و ساده ساده ام ولی خب خودم خوشگلم همه میگن 

نمیگم طرفم بده نه چهار ساله با همیم همیشه امن بوده برام ولی میگم این چیزا ب چ درد میخوره وقتی یه گرون چیزی نمیتونه بخره

نه عزیزم برای چی باید خودم و با اونا مقایسه کنم ...وقتی میدونم اینا همش یه فیلم ساختگیه برای نشون دادن خودشون تو اینستا ...زیاد باورشون  نکن عزیزم ....زندگیتم با این دیدگاه سختش نکن 

من یبار تاپیک زدم روشنگری گذاشتم ک اینا زندگیاشون این نیست ک میگنخیلی داغونن و فقط ادان ولی همه توپی ...

اگر اینجوریه منم حسودیم میشه پس