2777
2789
عنوان

خانومای باردار درچه حالین🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 81 پست
ان شاالله زود مشکلش حل شهچیزیو رعایت نکردی ک جفت پایینه یا خود ب خوده

قربونت.. عزیزم چند مدل جفت داریم.. اره مراعات نکردم زیاد کار سنگین کردم ازشانسمون خونمون رو عوض کردیم اساس کشی داشتم 

قربونت.. عزیزم چند مدل جفت داریم.. اره مراعات نکردم زیاد کار سنگین کردم ازشانسمون خونمون رو عوض کردی ...

منم اساس کشی داشتم ماه پیش خیلی سخته 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسر شمام حتما خسته میشه عزیزم که نمیتونه ، شوهر من شغلش سنگین نیست ، پشت میزه ، باز خداروشکر که خوا ...

همچنین عزیرم

شما ضربان و اینات نرمال بود؟

کی میزی غربالگری ان شاالله

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
قربونت.. عزیزم چند مدل جفت داریم.. اره مراعات نکردم زیاد کار سنگین کردم ازشانسمون خونمون رو عوض کردی ...

ای واااای

چه حیف

ان شاالله زود خوب شی دوستم😘

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
همچنین عزیرمشما ضربان و اینات نرمال بود؟کی میزی غربالگری ان شاالله

اره همه چی نرمال بود ، وقتی برای صربان قلب رفتم همون موقع یه سونوگرافی هم رفتم و دو قلو هستش😀برای غربالگری دکترم گفت هفته ی ۱۰ به بعد برم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
اره همه چی نرمال بود ، وقتی برای صربان قلب رفتم همون موقع یه سونوگرافی هم رفتم و دو قلو هستش😀برای غ ...

عهه

۲ قلوعه ب سلامتی عزیزم😍😍

اقدام خاصی کردید یا شانسی

خدارو شکر

ب من گف هفته ۱۲ برو

عهه۲ قلوعه ب سلامتی عزیزم😍😍اقدام خاصی کردید یا شانسیخدارو شکرب من گف هفته ۱۲ برو

مرسی سلامت باشی عزیزم😍😍نه اقدام خاصی نکردم طبیعی دوقلو شد 😀

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
مرسی سلامت باشی عزیزم😍😍نه اقدام خاصی نکردم طبیعی دوقلو شد 😀

خدا حفظشون کنه برات عزیزممم😍😍😍