2777
2789
عنوان

خانومای باردار درچه حالین🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 81 پست
خیلی سخته بیشتر بمن گفت استراحت لگنی کن از پله هم نرو و بیا منم خونم پله هاش زیاد خونه نشین شدم😖

چرا استراحت مطلق میده دکتر؟؟

و اینکه ینی رابطه هم نداشته باشی؟؟

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
خیلی سخته بیشتر بمن گفت استراحت لگنی کن از پله هم نرو و بیا منم خونم پله هاش زیاد خونه نشین شدم😖

شما واسه چی استراحتی ؟

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استراحت لگنی چجوریه؟

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی

همتون استراحتید که خدا رو شکر من نیستم وگرنه سکته میکردم همین الانش حوصلم سر میره همش دوست دارم برم بیرون 

الان هفته دیگه میرم سفر ذوق دارمممم 🥰 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

منم همینجوریم ، انگار جون تو بدنم نیست همش دوسدارم دراز بکشم ، تا بلند میشم حالم به هم میخوره ، کارا ...

اره آدم شرمنده میشه

ماشاالله ک همسرت کنارته و درک میکنه

همسر من شغلش سنگینه تو خونه کمک نمیکنه

چند وعده خواهرش برامون غذا فرستاد 

ولی خب همه مسئولیت خونه با خودمه

همشم میگه مقابله کن

بلند شو

بیشتر رو‌مخ میره

طبقه بالامونم طویلس واقعا اعصابمو بهم ریختن خدا نگذره ازشون

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
یعنی رابطه ممنوع... بیشتر هم گفت کار سنگین نکن از پله هام نرو.. یکم درد هم داشتم شیاف داد

عزیزم انشالله بسلامتی زایمان کنی واسه منم دعاکن❤️

جفتم پایینه.. اره عزیزم ممنوع کرده

ان شاالله زود مشکلش حل شه

چیزیو رعایت نکردی ک جفت پایینه یا خود ب خوده

احتمالا همون استراحت معمولیه دیگه باس ن مبارک و بزاری زمین تکون ندی😀

اخ خیلی سخته😀تو این گرما استخونات درد میگیره فقطم رو پهلو بخوابی🤪

اره آدم شرمنده میشهماشاالله ک همسرت کنارته و درک میکنههمسر من شغلش سنگینه تو خونه کمک نمیکنهچند وعده ...

همسر شمام حتما خسته میشه عزیزم که نمیتونه ، شوهر من شغلش سنگین نیست ، پشت میزه ، باز خداروشکر که خواهرش همون چند دفعه رو هم فرستاده ولی درسته خیلییی سخته ، مسئولیت خونه تو بارداری واقعا یه نفره نمیشه از پسش بر اومد انشالله زود حالت بهتر بشه و زایمان خوبی داشته باشی عزیزم

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد