2777
2789
عنوان

بعد از مدت ها سلام 🥲

364 بازدید | 22 پست

نمیدونم چرا اصلا دیگه مثل سابق وقت نمیکنم بیام حتی بیام الکی تاپیک هارو بخونم ..

دلم خیلی تنگ شده قبلا اینجا حرف میزدم و آروم میشدم 

پارسال تیر ماه ک دخترم ب دنیا اومد سخت ترین سال زندگیم بود و البته شیرین ..

همچنان یکم افسردگی بهم راهمه ولی چند روزه خودم با خودم حرف میزنم میگم تا کی آخه باید اینجوری باشی 

دلم میخواد خیلی بیخیال باشم و آروم..

کسی اینجوری هست تو زندگیش؟

همه داروندارمی دختر نازم👼🌸♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بعد یه مدت ک تو زندگیم چالش داشتم 

داشتم آروم میشدم ک اخبار این روزا حالمو بد کرده همش نگرانم ک چی بشه 

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

سلام عزیزم ببخشید تاپیک بیمارستان سوم شعبان و دیدم

گفتید نامه اعصاب روان بردید،چجوری میشه این نامه رو گرفت؟

من فوبیای طبیعی دارم و اینکه بعدا مشکل ساز نمیشه برای آدم؟بخواد بره سرکار و اینا؟

سلام عزیزم ببخشید تاپیک بیمارستان سوم شعبان و دیدمگفتید نامه اعصاب روان بردید،چجوری میشه این نامه رو ...

سلام عزیزم 

ازه بردم وگرنه قبول نمیکردن ..نه اصلا مشکل ساز نشد برام 

ربطی نداره مثلا قبلا قرص اعصاب مصرف میکردی

من واقعاًنم نمیتونستم طبیعی چون حتی سزارینشم تا دخترم بدنیا بیاد فقط لرزیدم انقد آدم استرسی هستم 

دکتر بری برگه میده پول ویزیت بده بگو نمیتونم 

سلام عزیزم ازه بردم وگرنه قبول نمیکردن ..نه اصلا مشکل ساز نشد برام ربطی نداره مثلا قبلا قرص اعصاب مص ...

نه قبلا قرص اعصاب مصرف نمیکردم فقط آلپازولام برای استرس میخوردم افسردگی هم دارم

نه قبلا قرص اعصاب مصرف نمیکردم فقط آلپازولام برای استرس میخوردم افسردگی هم دارم

راحت میتونی بری برگه بگیری همین ک افسردگی داری و استرس مینویسه ک فوبیا زایمان طبیعی داری اوکی میشه 

@فاقد_نام_مستعار  
سلام خانوم دکتر بفرمایین کمک کنین به استارتر و کاربران این تاپیک.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

چون یک سال گذشته نمیشه دبگه گفت افسردگی پس از زایمان 

بهتر هست مورد مصاحبه تشخیصی بالینی قرار بگیرید تا مشخص بشه الان مشکل تون دقیقا چی هست 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹