2777
2789
اشتباه خیلیییی بزرگی میکنی با قطره چکون بهش شیر میدی چون عادت میکنه و دیگه هیچ وقت شیشه نمیگیره روی ...

عزبزم اصلا با شیشه نمیخوره حتی چند ساعتم بگذره مجبورم بدم وگرنه گرسنه می مونه

عزبزم اصلا با شیشه نمیخوره حتی چند ساعتم بگذره مجبورم بدم وگرنه گرسنه می مونه

منم دخترم همین بود نصف روزم میشد شیر نمی‌خورد. فقط د‌کتر ببرش .دخترم من هیچ مشکلی نداشت .صبر صبر صبر و تحمل بالا سرزنش اطرافیانم توجه نکن تا سنش بگذره .دخترم غذای میکس می‌خورد حتی سوپ دون دونم بالا می‌آورد. همه گفتن بچه ات مشکل داره .یه روز مهمونی دعوت بودم دوسال و شش ماه بود نشست برای اولین بار ماکارونی رو پیش بچه ها یه بشقاب خورد همه شاخاشون دراومد .دیگه از اون روز هیچ وقت میکس نکردم و دستگاه انداختم کنار چشم بهش نخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دخترم همین بود نصف روزم میشد شیر نمی‌خورد. فقط د‌کتر ببرش .دخترم من هیچ مشکلی نداشت .صبر صبر صبر ...

اره عزیزم میدونم دختر اولمم همین بود این دومی هم اینجوریه . دختر اولمم همش با میکسر غذا میخورد وگرنه بالا میاورد همه میگفتن بد عادتش کردی هرچی واسشون توضیح میدادم حالیشون نمیشد