2777
2789
عنوان

پول تو جیبی چقدر برای بچه ها خوبه

926 بازدید | 37 پست

۷ سالشه کلاس اوله از الان مدرسشون شروع شده

بهم گفتن ی کارت تو کیفشون بزاریم

دوستاش اکثرا از بوفه خرید میکنن

نظر من و همسرم ماهی ۲۰۰ تومن بود

ولی خب تابستون هست و بستنی میخره که ۵۰ تومن هست

خب ی هفته تموم میشه که

همکلاسیاش هم میخرن

باهاش طی کردیم نهایت روزی ی خرید

خوراکی از خونه براش میزارم

کارت بذارین داخل کیفش باشه ولی تا میتونید از خونه خوراکی سالم بهش بدید نذارین از آشغالای بوفه بخوره 

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارت بذارین داخل کیفش باشه ولی تا میتونید از خونه خوراکی سالم بهش بدید نذارین از آشغالای بوفه بخوره

بستی ۵_۱۰تومنی هم هست اگه بخواد بخوره 

ولی ماهی۲۰۰کمه ، الان یه کیک کوچیک ۲۰تومنه ، اون پول نهایت ۱۰روز کفاف بده

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD

یعنی چی گفتن کارت بذارید براشون؟!!!!!!

چه پولکی هستن کارت باشه بچه همش میخواد خرید کنه..باید به بچه بگید برا مواقع لازم کارت بکشه نه هر روز 

از خونه براش تغذیه متنوع بذارید

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بستگی داره اگه فقط خرج خوراکیه ۳۰۰ کافیه  دختر خواهر شوهرم ماهیی ۵۰۰ میزنن براش که ۲۰۰ پس انداز میکنه بنظرم  خیلی خوبه پس اندازم داره برای خودش گاها پیش میاد یسری وسیله کوچیک مورد نیازشم خودش میخره  غیر خرج خوراکی

کاربری که همیشه بخاطر مسائل سیاسی تعلیق شده  کاربری ششم

چرا از الان مدرسشون شروع شده؟؟؟؟

وچرا اینکه گفتن کارت تو کیفشون بذارید😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
یعنی چی گفتن کارت بذارید براشون؟!!!!!!چه پولکی هستن کارت باشه بچه همش میخواد خرید کنه..باید به بچه ب ...

دقیقا

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

کارت گذاشتم براش

خوراکی هم از خونه میزارم

فقط بستنی میدونم میخره

2810