2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 35 پست
منکه خسته لمچون دوقلو انواقعا سخته بچه رفلاکسیخدا همه مریضهارو شفابدهبچه های ماهم خوب بشن بحق امام ح ...

عزیزم واقعا خسته نباشی درکت میکنم خدا انشالله شرایط رو برات راحتتر کنه و فرزندانت خوب و سلامت باشن همیشه

واقعا مادر بودن یه شغل تمام وقت و خسته کننده اما شیرینه

خدا حفظتون کنه❤️

عزیزم در کنار درمان کوچولوت بیخیال هم باشمن جز مادرای خیلییییییییییی غمخوار و استرسی بودمهیچی از نوز ...

اره میفهمم چی میگی دقیقا ۴۰روز اولش یادم نیست از بس تو استرس و سختی بودم و شیر نمیخورد حالم خراب بود الان دلم میخواد برگردم به اون دوران تا یکم بیشتر بهش دقت کنم ۴ تا عکس خوب ازش بگیرم😢خیلی پشیمونم چون افسردگی هم گرفته بودم اصلا احساسی بهش نداشتم خیلی عذاب وجدان دارم براش کم نذاشتما اما حالم خوش نبود لذت نبردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون آروغ مهم نیس مهم اینه بچه رو سریع زمین نزاری یادمه دکتر گف نوزاد مث بطری شیر بدون درِاگه کج بشه ...

ممنونم عزیزم❤️پس خداروشکر اره کیف میکنه میذارمش زمین خودشو تاب میده تو بغل جاش راحت نیست انگار

ممنونم عزیزم❤️پس خداروشکر اره کیف میکنه میذارمش زمین خودشو تاب میده تو بغل جاش راحت نیست انگار

ای جانم

عزیزم بچه رو هرجور عادت بدی تا اخر همونه

بغلیش نکن

و حتمااا از ۶ ماهگی زیر نظر دکتر غذاشو مرتب و به موقع بده

غذا خیلی کمک میکنه به کم شدن رفلاکس 

دختر من تا ۲۴ ماهگی لب به غذا نزد فقطططط شیر میخورد

وزنش کم نبود هر دکتری میبردم میگفتن مشکلی نداره چون وزنش خوبه از شیر که گرفتم بچه شد چوب خشک

از این روزا حسابی لذت ببر❤❤❤