2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میدادم عیزخوبه حتما بدهنه فکر نمیکنماحتمالا طفلک آرام شده معده اش راحت تر میخوابه

شاید اینطور که میگید باشه اخه خوندم از دسته داروهای انتی هیستامینه گفتم شاید خوابش کرده..نگران شدم یکم. البته منم میگم شاید واقعا معده ش اروم شده طفل معصوم خیلی اذیت میشد یه ماهه به دکترش میگفتم رفلاکس داره قبول نمیکرد تا اینبار دید وزنش کمه گفت راست میگی رفلاکسه😑

چند وقت دادید به فرزندتون؟

عزیز بچه من خیلی درگیر بود

یک ماه اول دادم

بعد خوب شد تا اخرای ۴ماه خودشودوباره نشون داد

الان امپرازول میدم یک سوم ناشتا

خیلی دوز دارو کمه

اما قبل این دارو شیر نمیخود اصلا الان بهتره شکر میکنم

رفلاکس رو جدی بگیر دارو رو حتما بده

الان اول شش ماهشه

تا ۸ ماهگی رفلاکس هست بعد ازبین میره

عزیز بچه من خیلی درگیر بودیک ماه اول دادمبعد خوب شد تا اخرای ۴ماه خودشودوباره نشون دادالان امپرازول ...

بیشتر میترسم این شربتو میخوره بخوابه قندش بیفته چون همیشه خدا دوست داره یه چیزی بمکه.. اوایل به خاطر استفراغاش بستری شد nicu

سرفه میکنه بعد شیر پنیرک بالا میاره خواباش کوتاه کوتاهه طی روز 

موقع شیر هم خیلی میپره گلوش طاق باز هم میخوابه سکسکه میگیره گاهی وقتا..‌شیرخوردنشم بیشتر از ۵ دقیقه نمیشه. اینارو به دکتر میگفتم میگفت طبیعیه اما دید وزنش لب مرزه اینبار دارو داد

عزیز بچه من خیلی درگیر بودیک ماه اول دادمبعد خوب شد تا اخرای ۴ماه خودشودوباره نشون دادالان امپرازول ...

انشالله که همیشه خودت فرزندتون و عزیزانتون همیشه سالم و سلامت باشن...

شما بیدار میکرید شیر بدید؟ اخه میگم احساس میکنم بعد این شربت خیلی سنگین میخوابه

رفلاکسش

سرفه میکنه بعد شیر پنیرک بالا میاره خواباش کوتاه کوتاهه طی روز 

موقع شیر هم خیلی میپره گلوش طاق باز هم میخوابه سکسکه میگیره گاهی وقتا..‌شیرخوردنشم بیشتر از ۵ دقیقه نمیشه. اینارو به دکتر میگفتم میگفت طبیعیه اما دید وزنش لب مرزه اینبار دارو داد

سرفه میکنه بعد شیر پنیرک بالا میاره خواباش کوتاه کوتاهه طی روز موقع شیر هم خیلی میپره گلوش طاق باز ه ...

اره دوست من بچه اش رفلاکس شدید داشت

از این رفلاکس که نصف شیر رو بالا میاورد اونم جهشی

دکترش گفته بود اگر وزن اوکی باشه مشکلی نیت ولی خب دارو هم داده بود

بچه منم همینه خیلی کم بالا میاره اونم پنیری خیلی کم

اما رفلتکسش درمان نشد بدتر شد

عیب نداره دیگه چه کنیم

بعد ۸ماه خوب میشه

سرفه میکنه بعد شیر پنیرک بالا میاره خواباش کوتاه کوتاهه طی روز موقع شیر هم خیلی میپره گلوش طاق باز ه ...

وای اعصاب ادم خورد میشه شیر کم میخورن

ول میکنن

بعد دوباره گریه میکنن برا شیر

اره دوست من بچه اش رفلاکس شدید داشتاز این رفلاکس که نصف شیر رو بالا میاورد اونم جهشیدکترش گفته بود ا ...

ممنونم عزیزم واقعا خیلی رفلاکس سخت و پر استرسه اما بازم شکر 

انشالله این دوره هم بگذره به سلامتی

من از دو ماخگی تا الان که پسرم ده ماهشه بهش میدادم همراه مترکلروپرامید.همجنان استفراغ داره امروز دکتر اس امپرازول داده،گفته یه ماه بدم ببینم تاثیرش چطوره

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
وای اعصاب ادم خورد میشه شیر کم میخورنول میکننبعد دوباره گریه میکنن برا شیر

ااافرییین همه ش گرسنه ست طفل معصوم

دکتر میگه فاصله شیرشو بکن ۳ ساعت میگم اخه مگه میشه 

بچه زار میزنه از گریه

2810