2777
2789
عنوان

بچه ها فیلر زدین تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چ عوارضی داره؟! من میخوام بزنم🥲

نکروز بینی:)

وای ی پیج دکتر نو ایران دیدم

که نزدیک به چهارصد پونصدتا عکس بینی هایی روگذاشته بود که بخاطر انزیم دچار نکروز شده بودن

یعنی ی چندباری بزنی بینیت ب فنامیره

چه عوارضی ؟ من شنیدم انزیم عوارض داره

نه فیلر هم عارضه داره 

دخترعمم پزشکه و کلنیک زیبایی داره، یکی از دوستام میخواست فیلر بینی بزنه، همون روز تو پیج دخترعمم دیدم درمورد عارضه فیلر بيني پست گذاشته و برا دوستم فرستادم و منصرف شد

یکیش اینه که ممکنه باعث کوری بشه

اَبیلین
عزیزم عوارض داشت براتون ؟ این که میگن نکروز میشه چی ؟ من سر همین میترسم بلایی سرم بیاد

من رفتم دکتر و راضی بودم

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
عزیزم عوارض داشت براتون ؟ چطور میگن نکروز میشه ؟

همون بار اول‌سوزش داشت خود دکتر ترسید نکروز نشه برام آنزیم زد 

اگه تهرانی ی جای خیلیییی خوب آدرس میدم 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
اسی اگ مبخوای ی پیجیو بهت بدم ژل بینی دارعع ۶۰۰ تومن رضایت مشتری هاش خیلیی خوشگلن😂 من سفارش دادم

ابجی این رضایتا شاید الکی باشه کجا ولی بفرست من بینیم تیغش گوشتیه خیلی ازشششش ناراضیم