2777
2789

من از بچگی یکی دیکه رو‌دوست داشتم ولی نمیتونستم بهش بگم

الان چهار ساله با یکی دیگی عقدم ولی قلبا عاشقش نیستم خسته شدم نمیدونم چکار کنم از یه طرفیم نمیتونم حدا شم چون دلیلی ندارم هیچکی هم نمیدونه عاشق یکی دیگه هستم 

نامزدمو دوست دارم ولی عاشقش نیستم ولی وابستش هستم نمیخ‌ام با یکی دیگه باشه

چکار کنم خیلی سختمه😭😭

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

برعکس این شرایط رو برای خودت می پسندی؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت به شیطون بفرست و همسرت رو دوست داشته باش. 

عشق و عاشقی هم برای رمان هاست. 

اونی رو هم که خوشت میاد،  ضمانتی نیست که باهاش خوشبخت بشی. 

اگر همسرت مردی هست که کنارته و درکت میکنه، بیشتر باهاش وقت بگذرون. 

درکنارش مشاوره درست درمون هم برو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اگه یکی دیگه رو دوس داشته چرا با این بنده خدا ازدواج کردی... الانم بشین زندگیتو بکن فراموشش کن فک کنی طلاق بگیری چی میشه؟؟؟ پشیمون میشی مطمئن باش 

شما‌ رو نمی‌دونم ولی من نیاز دارم یه روزایی از ماه رو اختصاص بدم به هیچ کاری نکردن، هیچ کسی رو ندیدن، هیچ‌ چیزی نشنیدن و هیچ حرفی نزدن.زندگیمی‌تواند فوق‌العاده باشد اگر دیگران ما رابه حالِ خودمان بگذارند .

بشین. زندگیتو. بکن بابا

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم