2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت با یدونه جنین و احتمال دوقلویی

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 45 پست

اسی دکتر نمیری خیلییی استراجت کن زیاد راه نرو توالت فرنگی استفاده کن خیلی فشار نیار 

لکه بینی و خونریزی داشتی شیاف پروستروژن استفاده کن و بخواب 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
خب به هیچ وجه دکتر نرو قرص فولیک اسیدو ویتامین ب میخوری؟؟؟تا پایان ۸ هفته اصلا دکتر نرو و سونو انجام ...

اخه امپول هپارینم تموم‌شده میخام برم تمدید کنه ؛ولی میگم اصلا سونو واژینال نکنه بجاش برم سونو‌شکم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گف شنبه بیاذسونو واژینال منتهی میترسم بیفتم خونریزی خیلیا بعده سونو واژینال افتادن ب خونریزی🥲

اره اگه میتونی صبر کن تا ۶ هفته بعد برو سونو شکمی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اسی دکتر نمیری خیلییی استراجت کن زیاد راه نرو توالت فرنگی استفاده کن خیلی فشار نیار لکه بینی و خونری ...

همش استراحت میکنم من فقط ترسم از سونو واژیناله🥲تو مطب یکی گف دکتر ی باردارو سونو کرد همونجا افتاد ب خونریزی سقط شد 

جاهای دیگ زیاد میگیرن فقط مرکز ما اینجوری بود

اها 

حالا میگن مرکزای تامین اجتماعی هم هزینش زیاد نمیشه تو شهر ما ی مرکز ناباروری هست ک خیلی حرفه و پیشرفتست قبلنا میگفتن اونجا ۱۰۰ تا۱۵۰ هزینش درمیاد الانو نمیدونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
همش استراحت میکنم من فقط ترسم از سونو واژیناله🥲تو مطب یکی گف دکتر ی باردارو سونو کرد همونجا افتاد ب ...

خب عزیزم مجبور ک نیستی انجام بدی 

میتونی ۸ خفته بیرون سونو انجام بدی جوابشو ببری دکتر خودت تا دارو و تاریخ سونو های بعدیتو بهت بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره اگه میتونی صبر کن تا ۶ هفته بعد برو سونو شکمی

میخام همینکارو کنم ؛میرم میگم من میترسم از سونو واژینال قبلا هم لکه بینی داشتم تو خانواده و فامیلمون هر کی رفته سونو افتاده ب خونریزی اگ امکانش هست ی تاریخیو بنویسین برم سونو‌شکمی 

اخه امپول هپارینم تموم‌شده میخام برم تمدید کنه ؛ولی میگم اصلا سونو واژینال نکنه بجاش برم سونو‌شکم

اره اینکارم میتونی ولی اگ پیشنهتد منو بخوای تا اخر ۸ هفته اصن خیچ سونو گرافی نرو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اه دادم منتهی تو بارداری خیلییی خطریه مخصوصا هفته های اول

فکر نمیکنم آخه چه ربطی به بارداری داره باز از دکترت بپرس اگه لازمه بده اگه نه که می‌ترسی همون واستا هفته هشت

استرس از همه چی بهتره توکل کن به خدا

هرروز سوره حجرات و آیت الکرسی بخون

[QUOTE=345401537]خب عزیزم مجبور ک نیستی انجام بدی  میتونی ۸ خفته بیرون سونو انجام بدی جوابشو ببری دکتر خودت تا ...[/QUOTE

اره نمیزارم سونوم کنه چند روزه این سونو واژینال شده کابوسم 

اها حالا میگن مرکزای تامین اجتماعی هم هزینش زیاد نمیشه تو شهر ما ی مرکز ناباروری هست ک خیلی حرفه و پ ...

برو یه مرکز دولتی الان دولت درمان ناباروری رو رایگان کرده الکی هزینه نکن آخه ممکنه نیاز باشه چند بار آی وی اف کنی

2810