2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت با یدونه جنین و احتمال دوقلویی

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 45 پست
شما بتاتون چند بود؟

بتام پایین بود پنج رو بعد عقب افتادن پریود ۳۶۰ بود ۴۸ ساعت بعد هم دوبرابر شد دکتر گفت قطعا یه قلوعه البته بنای کم من به خاطر این بود که جفت مشترک بود و چون فقط یه جفت وجود داشت بتا مثل بارداری تک قلو بود

به گلم ای وی افم دفع اولمه دکترم موسی پور تبریزه

انشالله ک ب سلامتی بغلش کنی

توی مراکز ناباروری انجام دادین یا تامین اجتماعی؟

هزینشو حدودی میتونی بگی؟

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بتام پایین بود پنج رو بعد عقب افتادن پریود ۳۶۰ بود ۴۸ ساعت بعد هم دوبرابر شد دکتر گفت قطعا یه قلوعه ...

بسلامتی گلم؛شما هم سونو واژینال کردین؟من خیلی میترسم برم میگن خیلیا رفتن افتادن ب خونریزی ب من گفته شنبه بیا سونو چیکا کنم 

چقد خوب😍

اره خیلی خوبه 

توی دوقلو همسان بچها کپی هم میشن 

ولی ناهمسان نه اصلا شبیه هم نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
دکتر گف شنبه بیاذسونو واژینال منتهی میترسم بیفتم خونریزی خیلیا بعده سونو واژینال افتادن ب خونریزی🥲

چند هفته ای؟ بگو بهت بگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله ک ب سلامتی بغلش کنیتوی مراکز ناباروری انجام دادین یا تامین اجتماعی؟هزینشو حدودی میتونی بگی؟

برا من مفتی شد مرکز ناباروری انجام دادم ده تومن شد همونم بیمه داد

بسلامتی گلم؛شما هم سونو واژینال کردین؟من خیلی میترسم برم میگن خیلیا رفتن افتادن ب خونریزی ب من گفته ...

خیلی ممنونم آره من چون درد داشتم همون هفته پنج رفتم سونو واژینال که مطمئن شم خارج رحمی نیست قبلش پیاده روی کرده بودم بعدش هم رفتم خرید فرداش لک بینی داشتم که دکتر شیاف پروژسترون داد و گفت فعلا هر روز یکی استفاده کن بعد یه روز لک بینی قطع شد و درد هم رفته رفته کمتر شد

البته بگم من خشکی واژن دارم موقع معاینه هم بعدش لک بینی داشتم همیشه

الآنم چون سرویکسم کوتاهه هر دو هفته میرم سونو واژینال دیگه مشکل نداشتم 

البته به خاطر سرویکس کوتاه روزی دو تا شیاف میزارم 

برا من مفتی شد مرکز ناباروری انجام دادم ده تومن شد همونم بیمه داد

چقد خوب 

منم خیلی دوسدارم انجام بدم دوساله اقدامم خسته شدم 

بیمه تکمیلی هم داریم 

ولی خب باز تو هزینه ها اونقددد دستم باز نیست مثلا تا ۱۰ تومن ک شما میگی اوکیه بیشتر نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی ممنونم آره من چون درد داشتم همون هفته پنج رفتم سونو واژینال که مطمئن شم خارج رحمی نیست قبلش پیا ...

پس سونو‌واژینال ینی خطری نیس؟من میخام پیاز داغشو زیاد کنم بگم من نسل در نسل هر وقت سونو واژینال میشیم ب خونریزی میفتیم اگ واجب نیس برا منو سونو نکنین بجاش هفته هشت برم سونو شکمی 

امروز هفته پنچم تموم شد

خب به هیچ وجه دکتر نرو 

قرص فولیک اسیدو ویتامین ب میخوری؟؟؟

تا پایان ۸ هفته اصلا دکتر نرو و سونو انجام نده بعدش با خیال راحت برو صدا قلبشم میشنوی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810