2777
2789
عنوان

شوهر بی عرضم شده پدر یتیمان

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 20 پست
دعوا راه انداختن بیشتر مشتاق میشه یه کاری کن حرصش دربیاد دیونش کن بندازش به گوه خوری مثل پیرزنای قرن ...

ن میخوام ب گوش مادرشوهرم و خواهرشوهرم برسه ک نمیخوام حمالی کنه شوهرم.چون میدونم اگه بدونن من راضی ب این کار نیستم دیگه بهش کار نمیگن

اره باشه.فقط چن تا جمله دندون شکن بگو ‌ک اگه مادرشوهرم اینا اومدن دخالت کنم بگم

وقتی تو قهرکنی بری دعوارو بزرگش کنی بزرگترا رو دخالت بدی مطمن باش اونام راضی تیستن بخاطر این چیزا زندگیتون خراب بشه مگه دیگه خیلی بد باشن اگه قهرم بری براشون مهم نباشه بدتر شوهرتو پر کنن دیگه نیاد دنبالت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن میخوام ب گوش مادرشوهرم و خواهرشوهرم برسه ک نمیخوام حمالی کنه شوهرم.چون میدونم اگه بدونن من راضی ب ...

باشه اگه زبون فهم باشن که بهتر ولی بعضیا خرن تا بفهمن بیشتر میکنن تا حرصی تر بشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره باشه.فقط چن تا جمله دندون شکن بگو ‌ک اگه مادرشوهرم اینا اومدن دخالت کنم بگم

نه کلا دعوا راه ننداز قهر کن 

بگو من با شما طرف نیستم بگو همینقدر به فکر دخترت هستی همونقدرم به فکر زندگی پسرت باش 

به نظرم دعوا راهش نیست. دعوا هم کنی باز طرف خاهرشو میگیره مطمئن باش. باید با سیاست و نقشه یه کاری کنی. اما نمیدونم چطوری

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را