2777
2789
عنوان

شوهر بی عرضم شده پدر یتیمان

254 بازدید | 20 پست

شوهر خواهرشوهرم راننده کامیونه.تو ی شهر دیگه زندگی میکنن. خواهر شوهر.بعد یسره خونه مامانشه البته ب من ربطی نداره اینجاش.شوهر منم سوپری داره.بعد اینکه شوهرم برای خواهرزاده هاش ب خدا هر دفعه ک میان ی دنیا خوراکی میخره.یعنی چند پلاستیک میره چیزی می‌خره میده بهشون.تا ندیدین نمیدونین چی میگم.خواهرشوهر عوضی هم بعضی وقتا میخواد بره خونه خودشون شهر دیگه ب شوهرم میگه ببره.یا خانوم میخواد فردا بره لیزر ب شوهرم گفته ببرتش.بعد من خودم ب قرآن یکماهه معده درد دارم ب شوهرم میگم صبح منو ببر آزمایش میگه نمیرسم با مامانت برو‌.امروز شوهرم بهم گف آبجیم رو میخوام ببرم لیزر تو هم بیا بریم.بهش گفتم تو که نمی رسی ببری.بعد گف من صبح ها نمیتونم جایی ببرمت اما شبها می تونم.درحالی ک اونروز میخواست ب هوای اینکه خواهرشوهرم ببره خونشون میخواست در مغازه رو ببنده صبح ببره.در ضمن شوهرم دوتا داداش دیگه داره اما حمالی هاشون رو فقط ب شوهرم میگن ب بقیه نمیگن.شوهر خواهرشوهرم میره کار میکنه پول در بیاره و بالاسر بچه ها و زنش نیس بعد شوهر من باید حمالی کنه بخدا زورم میاد.

قراره فردا خواهرشوهر رو ببره لیزر.میخوام فردا برم خونه مامانم اگ شوهرم گف بیا خونه بگم نمیام و حسابی دعوا راه بندازم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه مال بقیه حرص نخوراگر شوهرت داره و به اندازه به تو هم میده دلیلی ندارد حرص بخوری

وآسه مال بقیه حرص نمی‌خورم.من خودم چند بار مثلا دلم میخواسته مثل بقیه زن ها با شوهرم برم بیرون و تفریح کنم اما ب هوای اینکه کاسب هس از این چیزا محرومم.

به نظر من یک بار قهر کن برو بگو تو زن نمیخوای خواهرتو داری ازین به بعد بگو بیاد باهات زندگی کنه بقیه کاراتم راه بندازه

محکم میخ بکوب یا هم ادامه نده دیگه

چون مردی ک زنش الویتش نیست ارزش اینو ک عمرتو پاش بزاری نداره

واسه مال بقیه حرص نخوراگر شوهرت داره و به اندازه به تو هم میده دلیلی ندارد حرص بخوری

از اینا محرومم اما شوهرم برای ابجیش اینا وقت دارا.بخدا درک نمیکنی ک جبهه گرفتی.ی بار رفتم ارایشگاه دوساعت طول کشید انقد غرغر کرد ک من دیگه از این گ.ه ها نمی‌خورم بیارم ارایشگاه .بعد میره لیزر منتظر نمیمونه؟ 

به نظر من یک بار قهر کن برو بگو تو زن نمیخوای خواهرتو داری ازین به بعد بگو بیاد باهات زندگی کنه بقیه ...

اره باشه.فقط چن تا جمله دندون شکن بگو ‌ک اگه مادرشوهرم اینا اومدن دخالت کنم بگم

دعوا راه انداختن بیشتر مشتاق میشه یه کاری کن حرصش دربیاد دیونش کن بندازش به گوه خوری مثل پیرزنای قرن قاجار خونه رو ول کردن چاره نمیشه مثلا کارتشو ببر کلی طلا بخر یا هرچیزی فقط حرثش بده خیلی بی عقل اخه ادم اینقد خوراکی میخره تو این گرونی ارزش غذایم نداره که براشون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810