2777
2789
عنوان

اگه یکی که شکاک و بی پول هس رو دوسش داشته باشیین زنش میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 18 پست
ببخشید ولی اگه زندگیت اینقدر بده چرا طلاق نمیگیذی ؟ متلک نیستا واقعا برام سوالع میگم شاید قابل تحمل ...

من مشکلم شکاک بودنشه تو عقد تعقیب میکرد متاسفانه بچه بودم نادون میگفتم خب طبیعیه میخواد بشناستم پارانوییده دوس داره فقط خودشو بخوام همه توجهم مال اونه اجازه اینستا ندارم خودش داره باید اجازه بگیرم رفتو برگشتو اطلاع بدم تاپیک زدم برای ایتا میتونی بخونی 

ایتا با دوستام حرف میزنم اوقات تلخی دارم 

الانم پاک کردم 

بازدیدامو چک میکرد 

نمیتونم جدا شم چون دوتا بچه دارم و پسرمم نیاز ب درمان داره اگه من نباشم کسی بهش نمیرسه

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

نه مگه بیعقلم زنش بشم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه برگردی عقب باهاش ازدواج می کنی بازم؟

نه اصلا بااینکه دوسش دارم اما خب حس زندانی دارم اختیاری ندارم

خواه ناخواه یه غم و کینه دارم که مجبور میشم ب کاری

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره