امروز فهمیدم پسرعموم قرص خورده فوت شده🥺😭 دخترم شش ماهشه ۵ ساعت با ما فاصله دارن به نظرتون میتونم ببرمش؟ نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا یکی جواب بده😭 تو راه خیلی اذیت میشه هوا هم گرمه ولی چجوری بمونم و نرم؟😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدرم که فوت کرد پسرم 6 سالش بود تقریبا تو هیچ مراسمی شرکت ندادیمش! با اینهمه دو سال و نیمه قرص استرس مصرف می کنه!| خدا رحمتش کنه اگر شرایطت اینجوریه نرو. اینهمه آدم که تو مراسم ختم شرکت می کنند در زمان حیات اون مرحوم کجا بودند؟ البته اینو کلی گفتم اینقدر که همه مقید به شرکت در مراسم ختمند تو عروسی و تولد شرکت نمی کنند!
میدونم اگه برم به بچم ظلم میشه واقعا چون اصلا تحملشو نداره، ولی چجوری نرم؟!! موندم چیکار کنم
چجوری نداره بمونخونه بعدا یه زنگ میزنی معذرت خواهی میکنی
یه خواهر بزرگتر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!