2777
2789
عنوان

بردن نوزاد به مراسم‌ ترحیم

728 بازدید | 39 پست

امروز فهمیدم پسرعموم قرص خورده فوت شده🥺😭 دخترم شش ماهشه ۵ ساعت با ما فاصله دارن به نظرتون میتونم ببرمش؟ نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا یکی جواب بده😭 تو راه خیلی اذیت میشه هوا هم گرمه ولی چجوری بمونم و نرم؟😭

بچرو نبر اون چه گناهی کرده؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا از مسافت طولانی و‌گرمی هوا ، هم ویروس خیلی زیاد شده و بچه ها اسهال میشن و تب میکنن هم اون فضا اصلا مناسب یه نوزاد نیست بشدت تاثیر میگیره فکر نکن بچس نمیفهمه

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
پس چیکارش کنم؟؟؟ نرم یعنی؟🥺

اگر کسیو داری وسایلاشو ببر بذارش پیش طرف

اگه هم نه به نظرم نرو

تو خونت براش دعا کن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

کولر ماشین رو بزن و برو 

اونجا ببر بزار خونه ی خواهری مادری جایی،مجلس ختم نبر

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

😐😐یه جوون فوت کرده اونم اینجوری شما نگران اذیت شدن تو راهی؟

الان ماشین ها کولر دارن چه اذیتی میشه؟

خدا رحمتش کنه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
😐😐یه جوون فوت کرده اونم اینجوری شما نگران اذیت شدن تو راهی؟الان ماشین ها کولر دارن چه اذیتی میشه؟خ ...

معلومه که اذیت میشه وقتی فقط شش ماهشه تحمل نداره اون همه تو ماشین بشینه گریه میکنه هرجا برم

ماشینم نداریم