2777
2789
عنوان

حسودی

103 بازدید | 15 پست

شما چجوری حسودیتونو کنترل میکنید؟ بعد از حسودی ادم یه احساس شرم و نفرت نسبت ب خودش میگیره ک از حسودیم بدتره حس ناکافی بودن 

شما چجوری کنترلش میکنید؟ حس میکنم ب شدت خودمو دوست ندارم

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر حسود نیستم ،من همیشه با این دید به موفقیت دیگران نگاه کردم که حتما خیلی تلاش کرده آفرین چه تلاش و پشتکاری و این حرفای مثبت رو به اون طرف هم میگم ،برق خوشحالی رو که تو چشاش میبینم ،انگار خودم اون کار رو انجام دادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر حسود نیستم ،من همیشه با این دید به موفقیت دیگران نگاه کردم که حتما خیلی تلاش کرده آفرین چه ...

باور کن منم همینجوریم تحسینش میکنم طرفو بیشتر ب روابط حسودی میکنم میبینم عزت و احترام میذارم ولی بی احترامی میبینم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باور کن منم همینجوریم تحسینش میکنم طرفو بیشتر ب روابط حسودی میکنم میبینم عزت و احترام میذارم ولی بی ...

به روابط دختر و پسرا ؟این حسودی نیس ،بهش میگن غبطه ،یعنی دلت میخواد تو هم مثل اونا باشی تو رابطه 

به روابط دختر و پسرا ؟این حسودی نیس ،بهش میگن غبطه ،یعنی دلت میخواد تو هم مثل اونا باشی تو رابطه

نه ب روابط مثلا دوستام با هم جنس موافق مثلا دختر داییم و خالم اینجوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همش میگم کاش منم دختر خاله و دختر دایی زیاد داشتم حسودی میکنم ب کسایی ک دورشون شلوغه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید ببینی ريشش کجاست ،چرا اینجوری هستی ،اگه جلوش رو نگیری ،ممکنه از اونا بشی که با دروغ، دو نفر رو ...

نه بابا از این کاراهم بلد نیستم 

مشکلم تنهایی و عدم توانایی برای بروز احساساتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه مثال میزنی برام؟یعنی مثلا بلد نیستی با خاله و دختر عمت صمیمی بشی ؟

اره مثلا اونا منو دوست دارن منم دوستشون دارم ولی چون نمیتونم احساساتمو بروز بدم اونا فکر میکنن من ادم سردیم میرن جذب مثلا یکی دگ از فامیل میشن حتی تو فامیل شوهر بارها برام اتفاق افتاده بااینکه واقعا دوستشون داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره مثلا اونا منو دوست دارن منم دوستشون دارم ولی چون نمیتونم احساساتمو بروز بدم اونا فکر میکنن من اد ...

خب اینکه کاری نداره ،ببین اونا چیکارا واست میکنن،مثلا اگه خالت یا خواهر شوهرت زنگ میزنه تولدت رو تبریک میگه یا میگه ناهار درست کردم بیا دور هم باشیم تو هم همین کارا رو انجام بده .سعی کن لبخند رو لبت باشه و موقع حرف زدن اخم نکنی 

خب اینکه کاری نداره ،ببین اونا چیکارا واست میکنن،مثلا اگه خالت یا خواهر شوهرت زنگ میزنه تولدت رو تبر ...

مثلا دختر عمم منو میبینه بغلم میکنه من اسکل بلد نیستم ابراز احساسات کنم خب معلومه اونم سرد میشه واقعا هم دست خودم نیست خیلی سخته برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810